Ziua Internațională a copilului, alături de Biblioteca Județeană

Ziua Internațională a copilului este sărbătorită, în întreaga lume, încă din anul 1925, odată cu adoptarea Declarației pentru Protecția Copilului la Conferința de la Geneva.

Vineri, 30 mai, ora 9.00, Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează la Secția pentru copii și tineret Oana Diana Renea un eveniment dedicat ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI, la care s-au alăturat ca parteneri Școala Ștefan cel Mare Focșani și Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea.

Evenimentul, ce se va desfășura în grădina secției pentru copii și tineret, îi va avea ca protagoniști pe elevii din clasa pregătitoare, coordonați de d-na învățătoare Gina Călugăru.

Aceștia vor pătrunde în lumea fascinantă a literaturii pentru copii, vor participa la concursul Recunoaște personajul, vor vorbi despre cărțile preferate, se vor împrieteni cu personajele din povești, vor cânta, vor dansa și vor participa la jocuri interactive. La bibliotecă copii vor putea viziona expoziții de carte și desene tematice, pregătite de colectivul de bibliotecare.

Și pentru că lumea copilăriei trebuie ocrotită va avea loc o prezentare, realizată de dna Monica Manolache (comisar în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție), privind protecția minorilor, de la care copii vor primi sfaturi utile și pe înțelesul lor despre regulile simple pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranță.

Vă invitam vineri, 30 mai 2014, ora 9.00 la Secția pentru copii si tineret Oana Diana Renea, pentru a sărbători copilăria împreuna cu elevi și părinți, cadre didactice și bibliotecari.

DIRECTOR, dr. Teodora Fîntînaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.