Zilele Culturii Odobeștene, la a V-a ediție

Casa de Cultură ”Constantin C. Giurescu” organizează în perioada 20-22 octombrie, a V-a ediţie a Zilelor Culturii Odobeştene. Ediția din acest an va fi dedicată poeziei și poeților vrânceni și va debuta, joi, la orele 18, cu lansarea volumului ”Alchimiile morții” (Editura Atec, Focșani, 2016), semnat de Virgil Panait. Poetul va fi omagiat de organizatori cu ocazia împlinirii unei vârste simbolice.

zilele-culturii-odobestene

Vineri, 21 octombrie, la orele 17, va fi lansat volumul de rondeluri ”Inefabila tranziție” (Editura Terra, Focșani, 2016), semnat de profesorul Ionel Mony Constantin, cu un Cuvânt înainte de prof. Ioan Dumitru Denciu. Cele două momente culturale se vor desfășura la Sala de lectură ”Dumitru Pricop” a Bibliotecii Publice din Odobești. De la orele 18, vineri 21 octombrie, iubitorii de artă sunt invitați în Foyerul instituției, la vernisajul expoziției pictoriței Virginia Georgescu-Hossu.

Vernisajul va fi urmat de lansarea volumului colectiv ”Pe cărarea timpului” (Editura Terra, Focșani, 2016). În ultima zi a manifestărilor, sâmbătă, la ora 11, la Sala de cinema, odobestenii sunt invitaţi la un spectacol de dans şi muzică oferit de Clubul Copiilor şi Clubul de muzică al Casei de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE