Vrancea va rămâne cu o echipă în Cupă!

Primul joc oficial al celor două formaţii în sezonul 2012-2013 va fi miercuri, de la ora 17,30, în faza a II-a a Cupei României, pe terenul din Goleşti. Naţional a avut programare, dar nu şi adversar în prima etapă, în timp ce păncenii intră abia acum în competiţie.

După meciul de mâine, doar o formaţie vrânceană va mai evolua în Cupa României. Care va fi aceasta? Goleştenii alcătuiesc o echipă cu mulţi jucători valoroşi, care, la rigoare, ar putea juca fără probleme în Liga a III-a.

Depinde cât de mult îşi vor dori să meargă mai departe în Cupă! Dacă aspiră la mai mult decât prezenţa în faza a doua, atunci s-ar putea să se bată pentru victorie atât cât le permite stadiul actual de pregătire.

Şi, atunci, va fi o întâlnire foarte disputată pentru că păncenii au arătat o bună formă în jocurile de pregătire de până acum şi vin dintr-un eşalon competiţional superior. Sunt, altfel spus, favoriţi şi vor dori să-şi valorifice un astfel de statut.

Până la urmă, însă, ecuaţia partidei ar putea fi rezolvată de gradul de disponibilitate al fiecărui club de a cheltui în continuare bani pentru a participa la competiţie! Cred, însă, că fiecare dintre acestea îşi propune să meargă mai departe!

Meciul va fi condus de o brigada vrânceană având la centru pe Gică Mihai iar ca asistenţi, pe Ionuţ Paraschiv şi Cristian Voicu.

Coimisia Centrală a Arbitrilor a făcut precizările referitoare la plata indemnizaţiilor de arbitraj şi observare la jocurile din faza a doua a Cupei României. Pentru meciurile în care gazda este echipă din Liga a IV-a, aşa cum este cazul la Goleşti, indemnizaţiile nete sunt de 340 lei pentru arbitru şi câte 300 de lei pentru asistenţi.

Cheltuielile de organizare vor fi plătite de clubul gazdă, iar după scăderea acestora, suma rămasă din beneficiul net – ce poate rezulta din vinderea biletelor, şi alte venituri – va fi repartizată în mod egal ambelor echipe.

Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor de organizare.

Următoarea fază a Cupei României este programată miercuri, 15 august, ora 17,30.

Articol scris de Petrică BUTUC pe www.sportvrancean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.