Vrancea Media multumeste celor care ne-au urat La Multi Ani de Ziua Mondiala a Libertatii Presei!

Jurnalistii Vrancea Media multumesc tuturor celor care le-au urat La Multi Ani de Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Prefectura Vrancea, ISU Vrancea, IPJ Vrancea, Jandarmeria Vrancea, Directia pentru Cultura Vrancea, senatorul Sorina Placinta si presedintele CJ Marian Oprisan s-au numarat printre institutiile/persoanele publice care ne-au trimis un gand bun ieri! Tuturor le multumim din nou si, totodata, ne bucuram sa observam o schimbare de atitudine din partea multor persoane care de-a lungul anilor n-au inteles foarte bine sau n-au vrut 🙂 sa inteleaga menirea presei. Postam, in continuare, mesajul primit de la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, pe care redactia Vrancea Media l-a votat drept cel mai… expresiv dintre toate mesajele primite!

“În fiecare an, în ziua de 3 Mai se sărbătoreşte Ziua Mondială a Libertăţii Presei, zi în care reflectăm asupra valorii libertăţii de exprimare. Libertatea presei este un barometru pentru libertatea de exprimare a fiecărui cetăţean. Mass-media reprezintă atât o activitate cât şi un produs cultural, care are ca principală menire atât o reflectare obiectivă a realităţii cât şi o educaţie permanentă a membrilor unei societăţi sau comunităţi.

Meseria de jurnalist presupune pasiune dar şi sacrificiu, creativitate dar şi obiectivitate, putere dar şi profesionalism. Considerăm că prin promovarea acestor calităţi mediul social, politic dar şi cultural din Vrancea este mai sănătos şi mai bogat. În această zi de 3 Mai 2010, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural Naţional Vrancea vă urează un sincer “La multi ani!” ” (DJCPN Vrancea – director Florin Micu Iliescu)

Nu putem incheia fara a preciza ca Marian Oprisan a facut un gest elegant, oferind jurnalistilor acreditati pe domeniile politic/administratie cate un stilou si o felicitare personalizata. A lipsit doar urarea “Sa scrieti… bine!” 😀 Oricum, Oprisan ne-a urat sa avem parte de subiecte “tari”, ceea ce se va si intampla, de altfel 😉 !

One Response to Vrancea Media multumeste celor care ne-au urat La Multi Ani de Ziua Mondiala a Libertatii Presei!

 1. PATRICKdan 04/05/2010 at 23:29

  asta pt ca Presedintele Vrancei acorda o atentie speciala unor astfel de evenimente, fata de alti actori politici mioritici. sunt binecunoscute gesturile sale fata de institutii publice, deconcentrate, directori si functionari, aparatul administrativ etc.
  asta dincolo de orice s-ar putea spune despre dansul…
  ps : poate se cuvenea, o cravata sau o atentie si din partea doamnei senator.
  macar atat, sa faca si dansa un gest simbolic 😉
  Felicitari VM !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.