Vrancea Media publică datele unui sondaj naţional care arată că PNL ar fi sub PDL, dacă nu ar exista USL!

Democrat liberalii ar avea 22 la sută în sondaje

Cotidianul nostru publică un sondaj de opinie realizat la nivel naţional de către Institutul Român de Studii Sociale, în perioada 4 – 14 aprilie, pe un esantion de 2.000 de persoane de 18 ani si peste aceasta varsta, fiind reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata a Romaniei, cu o eroare de reprezentativitate de plus sau minus 2,2%, pentru un nivel de incredere de 95%.

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare fara USL in lista 35% dintre romani ar vota cu candidatii PSD, 20% cu cei ai PNL, 22% cu candidatii PDL, 2% cu cei ai PC, 6% cu candidatii UDMR, 5% cu cei ai UNPR, 4% cu cei ai PRM, 3% cu candidatii PNG, iar 3% cu cei ai altor partide, releva sondajul.

Potrivit acestuia, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu USL in lista 56% dintre romani ar vota pentru candidatii USL, 22% cu cei ai PD-L, 6% cu cei ai UDMR, 4% cu candidatii PRM, 5% cu cei ai UNPR, 4% cu candidatii PNG, iar 3% cu candidatii altor partide.

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale 27% dintre romani ar vota cu Victor Ponta, 26% pentru Crin Antonescu, 16% cu Mugur Isarescu, 8% cu Cristian Diaconescu, 5% cu Kelemen Hunor, 3% cu Vadim Tudor, 2% cu Gigi Becali, 11% cu Dan Diaconescu, iar 2% cu alti candidati.

Clic pe SondajIRSS pentru a citi datele complete ale sondajului IRSS

3 Responses to Vrancea Media publică datele unui sondaj naţional care arată că PNL ar fi sub PDL, dacă nu ar exista USL!

 1. dan butnaru 20/05/2011 at 02:16

  Si romanii ar fi bogati daca n-ar fi saraci, apa ar fi uscata daca n-ar fi uda, s.a.m.d.. Sa aiba PDL 22% ? Tare m-as mira. Si de ce ma rog ? Hai sa luam Tulniciul, nimeni din Tulnici n-a zis ca voteaza PDL ci chiar si cei care voteaza candidatul PDL au zis ca-l voteza pe el pt. ca in opinia lor e bun. Chiar ar fi interesant sa facem un sondaj la Tulnici pt. posibile parlamentare, sa vedem cati voteaza PDL, eu nu cred ca trec de 5%.

  Răspunde
 2. Lili 20/05/2011 at 16:58

  La Tulnici,toti sustinatorii lui Alin si ai lui Valentin ar vota PDL, as estima un procentaj de cel putin 75 %,psd-ul cel mult 15% si alte partide restul de 10 %.Si la noi lumea iese la vot cam 90% din vreo 3400 de cetateni cu drept de vot.Va spune cineva care cunoaste starea de spirit din comuna si locuieste aici in Tulnici,nu ca dan butnaru din Focsani !

  Răspunde
 3. dan butnaru 21/05/2011 at 04:26

  @ Lili
  Ok draga, tu stii treaba in Tulnici si eu nu o stiu. Totusi zi-mi si mie de ce ar vota cineva PDL ? Ce motive aveti ? Si alta intrebare. Daca nu luati 75% duminica ce-ai sa faci ? Ca nu poti sa arunci asa cu cifre, sa te dai mare cunoscatoare si sa nu-ti asumi nicio sanctiune. Eu ti-as propune cateva variante dar ma cenzureaza Cristi asa ca te las pe tine singura sa propui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE