Vosganian, la Focsani: “Crin Antonescu este primul politician prezidential care nu a facut politica inainte de 1989”

Autor: Bogdan CONSTANTIN

Varujan Vosganian l-a "lansat" astazi pe Crin Antonescu, la Focsani

Varujan Vosganian l-a "lansat" astazi pe Crin Antonescu, la Focsani

Unul din actualii lideri ai Partidului National Liberal, fost ministru in Cabinetul Tariceanu, Varujan Vosganian, a fost prezent astazi la Focsani pentru a da startul strangerii de semnaturi pro-Crin Antonescu, in vederea prezidentialelor.

La actiune au participat liderii PNL Vrancea, dar si o serie de oameni de afaceri, profesori si scriitori, cum ar fi Romeo Paul Postelnicu, Gheorghe Neagu, Ion Zaharia si Enache Mindrescu. Actiunea fostului ministru al Finantelor, focsanean de origine, s-a dorit a fi una de organizare a unui grup de sprijin, al doilea din tara dupa cel constituit la Bucuresti, in vederea sustinerii candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

PNL vrea… intelectualizarea clasei politice

Printre problemele majore aduse in discutie de Varujan Vosganian s-au numarat necesitatea intelectualizarii clasei politice ca si contrapondere la tendintele reprezentate de asa-zisii “politicieni mesianici”, nevoia ridicarii standardelor in politica prin cultura si a implicarii societatii civile in viata politica, precum si in sustinerea primului candidat prezidential post-revolutionar care nu a facut politica inainte de Revolutie. “E nevoie de o schimbare de mentalitate in Romania, pentru ca intreaga clasa politica romaneasca de dupa 1989 nu a gasit solutii in vederea dezvoltarii societatii romanesti”, a precizat Vosganian. La intrunire au mai vorbit despre candidatura lui Crin Antonescu Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea si Romeo Postelnicu, cosilier municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE