Voinţa Odobeşti, lider în campionatul Juniorilor A1 la fotbal

Campionatul de juniori A se află în acest moment în pauza de iarnă. După 14 partide, Vointa Odobesti are un avantaj de cinci puncte în fața gugestenilor, ultimul loc al podiumului fiind ocupat de AS Suraia, care se află la 9 lungimi de lider.

Cu nici un punct pierdut în jocurile disputate până acum odobestenii conduc in clasamentul campionatului de juniori A1. Golaverajul de 42-9 îi conferă primul loc și la capitolul goluri marcate, dar nu și primite,unde Victoria Gugesti sta mai bine (doar 8 goluri fata de 9).

Pofta de joc a elevilor conduși de Marian Gurau o introduce în „hora” echipelor care vor să câștige primul loc și asfel sa reprezinte judetul Vrancea mai departe in competitia nationala. „Lanterna roșie” a campionatului este în acest moment Victoria Gologanu, cu numai patru puncte din 11 partide.

În clasamentul golgeterilor, tot Vointa Odobesti ocupă primul loc prin Bataranga Cosmin Ionut, jucător care are nu mai puțin de 18 de goluri marcate. Locul secund este ocupat de Croitoru Laurentiu (AS Suraia) cu 9 goluri, urmatorul loc al podiumului fiind ocupat de Durtan Mirel (tot de la Vointa Odobesti) cu 8 goluri.

Preluare de pe http://mediafotbal.ajfvrancea.ro. 

Clic AICI pentru a vedea mai multe materiale, imagini, dar şi pentru a vizualiza clasamente şi rezultate complete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE