VITEZOMAN PRINS DE RADAR: 146 km/oră între Garoafa și Focșani & Un tânăr a mușcat de mână un polițist

Politie-IPJ-masini-comunicateJoi, 15 septembrie a.c., la ora 01.13, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 ani, din municipiul Adjud, care circula cu viteza de 146km/h, în limitare de 80 km/h, pe DN 2 E85 în afara localității Focșani. Din verificările efectuate de polițiști s-a mai stabilit faptul autoturismul era radiat din circulație din data de 4 martie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Infracțiune de ultraj

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Independenței din municipiul Focșani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Tătăranu, sat Mărtinești care nu purta centura de siguranță.

În momentul în care polițiștii i-au adus la cunoștință că va fi sancționat pentru neportul centurii de siguranță, conducătorul auto a început să adreseze acestora injurii și amenințării, având o atitudine agresivă, tulburând ordinea și liniștea publică și indignând cetățenii. Polițiștii i-au solicitat tânărului să se liniștească și să aibă o atitudine civilizată, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea și conducerea sa la sediul Poliției Municipiului Focșani.

În timp ce se proceda la încătușarea sa, tânărul l-a mușcat de antebrațul stâng pe unul din cei doi agenți de poliție rutieră, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.