UPDATE (VIDEO): Vine Oprişan la şedinţa ordinară a CJ Vrancea, de astăzi? :) Aseară, şeful CJ a fost la o recepţie, la Ambasada Chinei.

Oprisan la sedinta CJ Vrancea

UPDATE: Dragoş Bîrlădeanu a condus şedinţa de astăzi, Oprişan lipsind, ca de obicei, de la întrunirea lunară a consilierilor judeţeni.

Astăzi va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea, preşedintele Marian Oprişan fiind trecut ca iniţiator al proiectelor de pe ordinea de zi. În acest an, Oprişan a venit foarte rar la şedinţele CJ, fiind înlocuit de Dragoş Bîrlădeanu sau de Ionel Cel-Mare. 

Iată care sunt proiectele de hotărâri:

1. Participarea Unității Administrativ Teritoriale judetul Vrancea in cadrul Pactului Teritorial pentru Investitii Integrate in arealul desemnat in judetul Vrancea pentru perioada 2014-2020.

Negru Vraciu Panciu si Negoita consilieri locali

2. Aprobarea Acordului de parteneriat in vederea infiintarii unui Pact Teritorial pentru Investiții Integrate in arealul desemnat in judetul Vrancea pentru perioada 2014-2020.

3. Angajarea unui avocat care sa reprezinte interesele Consiliului Judetean Vrancea in dosarul nr. 5622/91/2010 aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie

4. Transformarea unor posturi din statul de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Vrancea.

5. Transformarea unui post de muzeograf gradul I (studii superioare) din cadrul Sectiei de istorie din statul de functii al Muzeului Vrancea in post de muzeograf gradul IA (studii superioare).

6. Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a aparatului de specialitate al Consiliului Județean Vrancea.

7. Aprobarea „ Nomenclatorului dosarelor de arhivă”.

8. Schimbarea denumirii „Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și Meseriilor Vrancea” în „Centrul Cultural Vrancea”

9. Aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Centrului Cultural Vrancea.

10. Aprobarea taxei de școlarizare, în cuantum de 100 lei și a cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2013-2014 la Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și Meseriilor Vrancea.

11. Darea în administrarea Consiliului Local al Comunei Pufești a sectorului de drum DJ 205 H având ca punct de început la Nord –intersecția cu drumul național DN2 (E85), km 22+200 și ca punct final ieșirea dinspre Sud din satul Ciorani km 41+640 – limita cu teritoriul administrativ al orașului Mărășești (sat Călimănești) pe o perioada de 5 ani.

12. Darea în administrarea Serviciului Public Județean „Salvamont” Vrancea a autoturismului marca NISAN PATROL, cu numărul de înmatriculare VN-06-ATP.

13. Includerea imobilului „Centrul social cu destinație multifuncțională Sf. Teodor” în domeniul public al județului Vrancea și darea acestuia în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea.

14. Aprobarea transmiterii fără plată a autoturismului marca VOLKSWAGEN – Multivan cu numărul de înmatriculare VN-05-NDU, din patrimoniul Serviciului Public Exploatarea Sistemelor Rurale de Alimentare cu Apa Vrancea în patrimoniul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și Meseriilor.

15. Aprobarea Acordului de parteneriat între Consiliul Județean Vrancea și Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Muntenia Sud-Est în vederea organizării concursului de soluții cu tema “Semnale de intrare în județul Vrancea – PORȚILE VRANCEI”

16. Aprobarea rectificarii bugetelor proprii ale Judetului Vrancea pentru finantarea Unitatii Administrativ-Teritoriale Judetul Vrancea si a institutiilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean Vrancea, pe anul 2013.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE