VIDEO: Vrancea se ridică! Moldova se ridică! Sute de vrânceni vor merge mâine la Iași, pentru a susține ideea ieșirii Moldovei din sărăcie și de sub talpa PSD!

echipa-pnl-ciorasti-vrancea-se-ridica

Astăzi, la Ciorăști, aproape 200 de oameni entuziaști au venit alături de echipa Partidului Național Liberal Vrancea pentru a discuta proiectele comune pe care le va pune în aplicare guvernarea de dreapta pe care România trebuie să o aibă după 11 decembrie. Vrancea trebuie să iasă din sărăcie, să se dezvolte economic, să-și aducă fiii acasă și să nu mai fie sub talpa PSD.

De altfel, la final, cei prezenți au transmis un mesaj clar că se alătură colegilor liberali din Moldova care vor spune răspicat mâine, la Iași, faptul că regiunea trebuie să se dezvolte economic prin proiecte similare celor din Ardeal.

catalin-toma-la-ciorasti1M-am bucurat să văd la Ciorăști oameni hotărâți să pună umărul la succesul unei echipe care merită să guverneze România. În aproape 9 ani am demonstrat că pot face o administrație corectă, eficientă. În calitate de senator, vreau să fac asta pentru milioane de români. Contez pe sprijinul vrâncenilor, la alegerile din 11 decembrie. Vrancea se ridică! Vrancea va învinge! Avem doar candidați din Vrancea la parlamentare și acest lucru va fi apreciat de alegători”, a precizat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

La evenimentul de la Ciorăști, organizat de primarul Nicolae Braicău, au mai fost prezenți alături de candidați primarii PNL din Bălești, Victor Alecu, și Răstoaca, David Chiriță, plus delegații din Vulturu, Tătăranu, Gologanu, Măicănești, Milcovul și alte localități din sudul Vrancei.

liviu-bostan-si-ion-stefanIon Ștefan, candidat PNL la Camera deputaților, a precizat că parlamentarii de Vrancea vor munci după 11 decembrie pentru comunitățile vrâncene și pentru comunitățile din România care se confruntă cu mari probleme economice și sociale: ”Suntem pregătiți să desfășurăm o activitate intensă în Parlament, pentru că vom merge acolo să facem ceea ce am făcut de atâția ani în activitățile noastre curente: să muncim”.

liviu-macovei2Același lucru a fost scos în evidență și de către Liviu Bostan (foto dreapta, alături de Ion Ștefan) și Liviu Macovei (foto stânga), candidați PNL la Camera deputaților, respectiv Senat, care au adăugat că urmele lăsate de PSD în societatea din Moldova sunt evidente și nu fac cinste vrâncenilor.

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Vemo SRL.

echipa-la-ciorasti2 echipa-pnl-la-ciorasti-sala-plina grup-pnl-la-ciorasti primari-pnl-la-ciorasti-chirita-si-alecu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.