VIDEO: Un focșănean acuză că a fost bătut în Primărie de către consilierul primarului PSD Cristi Misăilă.

camera-supraveghere-primarie dan-grigorasPNL Vrancea solicită demisia primarului PSD Cristi Misăilă și a consilierului acestuia Daniel Grigoraș (foto). Primăria Focșani trebuie să publice imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru elucidarea contextului integral în care s-a produs incidentul.

Partidul Național Liberal cere Parchetului și Poliției județene să se implice și să aplice legea împotriva reprezentanților administrației PSD din Primăria Focșani care au ajuns să bată cetățenii.

Un focșănean a reclamat că a fost bătut cu bestialitate de Daniel Grigoraș, angajat la cabinetul primarului PSD Cristi Misăilă. Lovirea unui cetățean, de către oamenii administrației PSD, în chiar sediul Primăriei, este un act de o barbarie fără precedent.

Acesta nu trebuie să rămână nepedepsit, de aceea solicităm să se intervină înainte ca vinovații să șteargă probele și înregistrările video. Facem apel la prim-procurorul județului, Florin Țîrlea, și la șeful Poliției Județene, comisarul șef Ionel Popescu să-și facă datoria.

Județul Vrancea și municipiul Focșani nu sunt terenuri de vânătoare iar vrâncenii nu sunt victime lipsite de apărare asupra cărora șefii administrației PSD să-și exerseze instinctele primare.

Nu vrem ca următorul trofeu alături de care se vor fotografia Marian Oprișan, Cristi Misăilă și ceilalți vânători din PSD Vrancea, să fie unul dintre concetățenii noștri.

În acest context, PNL Vrancea cere public demisia primarului Cristi Misăilă și a consilierului său Dan Grigoraș, după gravele incidente reclamate astăzi în instituția condusă de edilul PSD.

Informații de background:

• G. V., un focșănean venit la Primărie pentru a-și rezolva mai multe probleme, susține că a fost bătut și trântit pe scări de către consilierul primarului Cristi Misăilă, pentru că nu a vrut să plece din instituție când Daniel Grigoraș i-a cerut acest lucru.

Focșăneanul a fost preluat de un echipaj SMURD chiar din holul Primăriei, fiind transportat la secția Urgențe cu diagnosticul primar de traumatism prin agresiune și perfuzat de urgență.

G. V. a spus că a mers la Primărie pentru că avea niște probleme de rezolvat și că a fost abordat de Daniel Grigoraș. ”Hai ieși afară mi-a spus. I-am zis că nu plec pentru că e dreptul meu de cetățean și am intrat la doamna Stegărescu. I-am spus că știe că nu am lumină de atâta timp. Am acte prin care să dovedesc că nu am atâtea datorii. În timpul acesta a venit din nou acel consilier și mi-a spus să ies afară. M-a împins și m-a aruncat pe hol. Apoi m-a luat la bătaie. Mi-a dat cu pumnii în coaste, cu picioarele”.

UPDATE:

RASISM din partea consilierului primarului Cristi Misăilă. Plus explicații neconvingătoare.

Dan Grigoraș, consilierul primarului PSD Cristi Misăilă, a emis astăzi (orele 16.00) un comunicat de presă detaliat cu privire la incidentul din Primăria Focșani, în urma căruia a fost acuzat că a lovit un focșănean.
În comunicat, Dan Grigoraș a oferit foarte multe detalii în condițiile în care în urmă cu câteva ore spunea că nu știe nimic, că se va informa și va vedea despre ce este vorba.

Suspectăm că la mijloc este vorba despre o strategie prin care se încearcă ascunderea adevărului, în condițiile în care Primăria Focșani NU a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din holul instituției, pentru a demonta acuzațiile aduse consilierului primarului Cristi Misăilă.
Materialul video cu declarația victimei și declarația lui Dan Grigoraș, din jurul orelor 11.20.

În comunicatul trimis presei de Dan Grigoraș, acesta face precizarea expresă că este vorba de un focșănean ”de etnie romă”, dând dovadă de discriminare, fapt pentru care PNL a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 25 octombrie 2016

UPDATE: COMUNICAT DE PRESA Dan Grigoraș:

Ca urmare a unor informatii (mai mult sau mai putin intentionat) eronate aparute in presa, consider ca este in interesul opiniei publice sa fac anumite precizari.
In data de 25 octombrie 2016, la sediul Primariei Municipiului Focsani s-a prezentat numitul Varvara Geoni, cetatean roman de etnie roma, care locuieste in cartierul Sud, Str. Revolutiei Nr. 16, Bloc C2, ap. 8, intr-un imobil social al Primariei.
Trebuie spus faptul ca domnul Varvara Geoni are o datorie de 50.623 lei (adica peste 500 milioane lei vechi), formata din debite la chirie si utilitati. Pentru recuperarea acestei datorii uriase, Primaria Municipiului Focsani l-a actionat in instanta inca din anul 2015, procesul fiind in continuare pe rolul instantei.
Din pacate, actionare in instanta nu a dus nicidecum la achitarea datoriilor, ci doar la un potop de injurii si amenintari din partea acestui individ la adresa colegilor si mai ales a colegelor din Primarie. Din spusele acestora, reiese faptul ca de fiecare data cand a venit sa solicite informatii referitoare la situatia sa locativa, domnul Varvara a fost recalcitrant, proferand amenintari la adresa colegilor.
La fel s-a intamplat si astazi, cu diferenta ca de aceasta data am fost personal martor la felul reprobabil in care acest individ intelege sa se poarte cu angajatii Primariei Municipiului Focsani. In fata mea, domnul Varvara a injurat si amenintat colegii (printre care si doua doamne) de la compartimentul „Fond locativ”, ceea ce m-a determinat sa ii solicit sa renunte la tonul jignitor si sa paraseasca institutia. Am fost refuzat si injurat, drept pentru care i-am precizat ca voi chema fortele de ordine pentru a fi evacuat si amendat. Deranjat de atitudinea mea ferma, domnul Varvara a iesit furtunos din birou, continuand sa ameninte in fel si chip pe toti cei prezenti, moment in care s-a impiedicat de pragul usii. Sau s-a aruncat in mod teatral, dorind sa se victimizeze pentru a scapa (in opinia sa) de obligatiile restante. Sincer sa fiu, suspectez ca fiind posibila a doua varianta.
In mod firesc am iesit sa vad exact ce s-a intamplat si sa il intreb daca a patit ceva. Raspunsul a venit tot sub forma unor injurii si amenintari, ceea ce mi-a intarit ideea ca totul nu este decat un circ ieftin al unui individ care datoreaza Primariei Focsani o jumatate de miliard de lei vechi. Dupa care, am rugat ofiterul de serviciu sa anunte fortele de ordine si serviciul medical de urgenta.
Regret faptul ca Primaria a fost atrasa in acest scandal, insa cetatenii Municipiului Focsani trebuie sa stie ca vor gasi intotdeauna in mine si in colegii mei, dar mai ales in conducerea institutiei, parteneri de dialog politicosi si bine informati, astfel de incidente nefiind decat unele izolate si cel mai probabil starnite de unii care se considera deja in campanie electorala.

CONSILIER – DAN GRIGORAS MOCANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.