VIDEO ULTIMA ORĂ: Accident pe E 85, centura Focşanilor, lângă OMV. Într-un alt accident, o fetiţă de 9 ani a fost lovită de o maşină pe strada Aurora

accident centura focsani

Un nou accident de circulaţie s-a produs astăzi pe centura Focşanilor, lângă staţia de benzină OMV, două autoturisme fiind implicate. Vrancea Media vă prezintă câteva imagini VIDEO cu una din maşinile lovite, un Fiat de culoare albastră. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Alte informaţii primite de la IPJ Vrancea:

Mandat pus în executare de poliţişti

La data de 28 aprilie a.c., ora 10.00, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din Nereju l-au depistat pe M. Andrei, de 40 ani, din localitate, care deţinea mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepsei.

Infracţiuni la regimul circulatiei rutiere

La data de 28 aprilie a.c., ora 07.55, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că C. Dumitru, de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe str. Aurora din municipiul Focşani, a acroşat şi accidentat uşor o fată în vârstă de 9 ani, din comuna Nistoreşti, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 aprilie a.c., ora 10.45, poliţiştii rutieri l-au depistat pe C. Valentin, de 21 ani, din comuna Boloteşti, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din 10.07.2014, pe bulevardul Independenţei din municipiul Focşani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 aprilie a.c., ora 11.10, pe DJ 204P, în comuna Gura Caliţei, Ţ. Valentin, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroşat şi accidentat grav pe P. Vasilică, de 47 ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 28 aprilie a.c., ora 11.50, pe DN 2D, în comuna Tulnici, N. Claudiu, de 37 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea o autoutilitară, a acroşat şi accident grav o fată de 7 ani, din comuna Tulnici, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 28 aprilie a.c., ora 14.45, pe DN2 E85, în comuna Garoafa, poliţiştii rutieri l-au depistat pe A. Marian, de 31 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, care era radiat din circulaţie de la 13.08.2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 aprilie a.c., ora 17.50, poliţiştii rutieri l-au depistat pe bulevardul Unirii din municipiul Focşani pe N. Nicolaie, de 57 ani, din oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE