VIDEO ULTIMA ORĂ: Accident grav pe centura Focşaniului (E 85 – DN 2) şi accident mortal la Boloteşti.

Accident centura Focsani noaptea ambulanta SMURD Accident noaptea Focsani centura e 85 salvare

În această seară , în jurul orelor 17.20, a avut loc un grav accident de circulaţie pe şoseaua de centură a Focşanilor. Un Mercedes condus de o şoferiţă a lovit în plin o femeie (63 de ani) care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. La această oră, medicii de pe Ambulanţa SMURD aflată la locul accidentului efectuează manevre de resuscitare pentru a încerca să o salveze pe femeia lovită de la moarte.

UPDATE: Tot în această seară a avut loc un accident mortal la Boloteşti, lângă postul de poliţie din localitate. 

UPDATE: Comunicat IPJ Vrancea:

La data de 21 noiembrie a.c., ora 16.58, pe DN2 E85 în municipiul Focşani, N. Cristina, de 44 ani, din oraşul Tg. Ocna, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe banda de lângă axul drumului, a acroşat-o şi a accidentat-o grav pe A. Elena, de 61 ani, din comuna Viziru, judeţul Brăila care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 21 noiembrie a.c., ora 17.57, pe DN 2D în comuna Boloteşti, G. Vasilică Valentin, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitara l-a accidentat mortal pe G. Marcel, de 46 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

One Response to VIDEO ULTIMA ORĂ: Accident grav pe centura Focşaniului (E 85 – DN 2) şi accident mortal la Boloteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE