VIDEO: Senatorul Cătălin Toma speră ca în acest an să fie adoptat Codul administrativ, pentru armonizarea legislației

Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a susținut ieri o conferință de presă în care a vorbit despre protestele românilor la nivel national si judetean, despre Legea bugetului și amendamentele PNL respinse de parlamentarii PSD, inclusiv cei de Vrancea, dar și despre proiectele derulate de Consiliul Județean și nefinalizate până acum.

PSD încearcă să dea vina pe alții pentru nereușita proiectelor sale. Au început proiectele într-un anumit moment și de atunci s-au depășit toate termenele inițiale. Ei nu vorbesc despre lipsa lor de eficiență, ci găsesc mereu explicații care țin de adversarii politici, de vreme etc.”, a precizat senatorul Toma.

Liderul liberalilor vrânceni a afirmat că știe problemele cu privire la interpretarea legislatiei în materie de administratie publică, de aceea speră să avem în acest an adoptat acel Cod administrativ care să armonizeze legislația.

Cătălin Toma a mai anunțat că începând de ieri, doi primari PNL vor face parte din Consiliul Director al Asociatiei Comunelor din România, Filiala Vrancea. Este vorba despre Dragoș Ciobotaru (Vizantea) și Fane Popa (Bolotești).

Vreau să mai adaug că îi aștept la sediul Cabinetului Parlamentar pe toți vrâncenii care au idei și proiecte prin care legislația din România să devină mai bună. Am disponibilitate totală în calitate de senator PNL de Vrancea”, a punctat Cătălin Toma. (Leo M.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.