VIDEO: Senatorul Cătălin Toma cere demisia miniștrilor de la Justiție, respectiv Interne

Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a solicitat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, demisia miniștrilor Florin Iordache (Justiție), respectiv Carmen Dan (Interne).

Solicitarea vine în urma evenimentelor care au dus România în situația de astăzi. Guvernul PSD condus de Liviu Dragnea, nu de Sorin Grindeanu, a încercat să dea o lovitură statului de drept, iar pentru acest lucru e nevoie de demisii, nu doar de abrogarea ordonanței care-i scăpa pe penali de dosare”, a spus Cătălin Toma.

În altă ordine de idei, senatorul PNL de Vrancea s-a referit și la faptul că a depus amendamente la Legea bugetului, alături de deputatul Ion Ștefan, însă acestea au fost respinse de parlamentarii PSD & ALDE. ”Am vrut să ajutăm comunitățile din localitățile Milcovul și altele din împrejurimi, dar și comunitatea din Homocea, acolo unde Primăria se află în mare dificultate. La Comisia pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului amendamentul formulat a trecut, însă la Comisia de buget colegii parlamentari din PSD și ALDE au primit ordin să respingă orice amendament formulat de PNL. Așa înțelege majoritatea care conduce România să se comporte față de cetățenii din anumite comunități ale țării”, a punctat Cătălin Toma.

Senatorul Toma a mai adăugat că Guvernul PSD a mai dat o ordonanță în acest an prin care încearcă să direcționeze anumite fonduri în mod discreționar, pentru a încerca să ”fure” primari din opoziție.

Imagini VIDEO de la conferința de presă de astăzi, susținută la sediul PNL Vrancea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.