VIDEO SCANDALOS: Salon TBC al Spitalului Județean Focșani, plin de igrasie și mizerie. Mândrilă și Graur iau măsuri doar când apar filmări în presă?

FOTO: ARHIVĂ. Un vrâncean care avea rude internate în secția TBC a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” a filmat dezastrul dintr-un salon plin de igrasie și mizerie, cu oameni internați în condiții jalnice. A fost nevoie de această filmare pentru ca Direcția de Sănătate Publică Vrancea să intervină și să dispună închiderea celor 3 saloane insalubre, pentru igienizare.

Întrebarea care se pune este de ce nu au fost igienizate cele 3 saloane de către spitalul condus de Constantin Mândrilă (foto dreapta), protejatul lui Marian Oprișan, și de ce DSP (director Cătălin Graur) nu face controale periodice reale pentru a vedea în ce hal arată unele saloane ale Spitalului Județean? (Ed. O.)

One Response to VIDEO SCANDALOS: Salon TBC al Spitalului Județean Focșani, plin de igrasie și mizerie. Mândrilă și Graur iau măsuri doar când apar filmări în presă?

  1. luchi 09/11/2018 at 01:00

    DL editor am citit tot ce s a scris de spre acest spital din focsani si ma tot intreb acesti domni doctori frate cum suporta asa ceva in incinta spitalului nu numai la tbc peste tot spitalul e dezastru si cind il vedem si acum voi scrie cu litere mari sa vada si cel operat la ceafa in statele unire respectiv USA CIND VINE LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE SI I SE PUNE O INTREBARE CARE SUNA ASA DL OPRISAN NU DORITI SA FITI MINISTRU SI CIND IL VEZI CTA AROGANTA ARUNCA DIN EL SPUNIND SI CU GLAS TARE SPUNE EL EU NU DORESC ACEST POST DE MINISTRU DOAR ATIT IMI DORESC SA AM GRIJA DE VRINCENII MEI LAM CITAT PE ACES OM CARE NU ARE NIMIC DEAFACE CU ACEAT JUDET VRANCEA SEA BATUT JOC DE TOT CE MISCA IN ACEST JUDET SEA FACUT UN CLAN CARE SAU INBOGATIT PE SEAMA NOASTRA A VRINCENILOR AU INPARTIT INTRE EI TOT CE MICSA IN ACEST JUDET SI ACUM SE VEDE CA SUNT SPITALELE CUM SUNT PAI TV CONSERVA CUM SA LOVEASCA IN OPRISAN CIND EL PARCHEAZA MASINA PERSONALA IN FATA SPITALULUI SI CEI CU GRAD DE HANDICAP II TRIMET TOCMAI IN SPATE LAFOSTA REOMATOLOGIE SI VIN LA UPU IN CHIRJE ADUSI DE MINA DE FRATI SURORI SI DACA LASI MASINA IN FATA VIN BADIGARZI SI TE EXMATRICULEAZA CA PE O MASEA STRICATA TIPA LA TINE DE SE CRED INPARATII ACESTUI SPITAL DIN CAUZA ASTA AM AJUNS IN SITUATIA ACEASTA DL editor IRIMIA si ne meritam soarta ca toti au votat aceasta CIUMA ROSIE carese joaca cu propriul popor acum au luato cu valizele rusine sa le fie stiti cind va disparea acest personaj ODIOS OPRISAN DE PE ESICHERUL POLITIC CIND IN ACEASTA TARA NU SE VOR DA PENSIILE 2 LUNI LA PENSIONAR ATUNCI NU O SA MAI AUZIM DE EL SI TOT ATUNCNU VA MAI STRIGA NICI LA COSILIERII DIN OPOZITIE CA NU ARE NIMENI HAC DE COJOCUL LUI ACEST OPERAT LA CAP PINA ACUM A JUCAT LA 2 CAPETE ACUM JOACA LA TOT BIROUL EXECUTIV A … CIUMEI ROSII ASA ARE EL GRIJA DE PROPRII VRINCENI NE ASFALTEAZA DRUMURILE TOCMAI IN 2020 CUM SPUNE CEI DE LA PENSII PINA ATUNCI MERGETI CUM PUTETI RUPETIVA MASINILE .
    VRINCENI AI ACESTUI JUDET MERGETI TOTI LA VOT NU MAI VOTATI CIUMA ROSIE CA E VIZIBIL UNDE NEAU ADUS ACESTI OLIGROFENI.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.