VIDEO: Revoltă în Onasis. Inspectorii ANAF au fost sechestrați de comercianți, iar cauciucurile mașinilor ANAF au fost tăiate

masina anaf cauciucuri taiateFOTO: www.romaniatv.net. Patru inspectori antifraudă de la Direcția Regională Antifraudă Constanța au fost sechestraţi astăzi în Onasis, cel mai vechi depozit din Focșani destinat comerțului en-gros. Conform unor martori oculari, oamenii au fost nemulțumiți de atitudinea unui inspector care s-ar fi exprimat astfel când a intrat într-un stand: ”Am venit să vă amendăm”.

De aici și până la o revoltă spontană nu a mai fost decât un pas, mai ales că micii oameni de afaceri din Onasis acuză de mai multă vreme că marile supermarketuri din Vrancea nu sunt verificate la sânge și nici amendate, în vreme ce afacerile de mărime mică și medie sunt ”sugrumate” de finanțiști.

Cei patru inspectori antifraudă au fost eliberați de jandarmii vrânceni după câteva momente tensionate, în huiduielile celor prezenți. Situația este departe de a fi rezolvată, mai mulți comercianți anunțând că mâine vor să treacă la un protest generalizat. ”Au venit de 3 – 4 ori în ultimele săptămâni. Suntem sufocați de excesele inspectorilor și de atitudinea lor în vreme ce afaceriștii străini și marile companii nu sunt deranjați de ANAF. 30 la sută din standurile din Onasis sunt închise de mai multă vreme. Acest lucru nu spune nimic despre situația micilor întreprinzători? În zilele următoare este posibil să protestăm la Onasis și nu numai”, a precizat un comerciant din Onasis.

2 Responses to VIDEO: Revoltă în Onasis. Inspectorii ANAF au fost sechestrați de comercianți, iar cauciucurile mașinilor ANAF au fost tăiate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.