VIDEO: Pungeşti 2013. Politicienii mafioţi vor plăti într-o zi pentru că fac jocul corporatiştilor pentru şpăgi de milioane de euro!

Cristi Irimia FacebookSunt Cristi Irimia, editor coordonator la Vrancea Media şi, cu regret o spun, nu pot fi, deocamdată, alături de oamenii din Pungeşti sau de cei din Piaţa Universităţii. Chiar dacă nu pot să fiu prezent acolo, îi susţin TOTAL pe cei care protestează.

Spun şi eu NU gazelor de şist prin fracturare hidraulică şi NU exploatării cu cianuri la Roşia Montană. Asta îşi doresc şi românii care protestează de câteva luni şi care nu se sperie de amenzile primite, dovadă filmarea de mai jos. Va veni o zi când politicienii mafioţi care susţin companiile străine pentru a-şi lua şpăgile de milioane de euro vor plăti, într-o formă sau alta, pentru ce fac acum. Şi, mai important decât acest lucru este faptul că NU vor reuşi să înăbuşe protestele din ţară. Îşi fac iluzii deşarte, pentru că banii le-au luat minţile!

Trebuie să fii prost, inconştient, orb ori să ai un IQ sub 70 ca să-ţi faci iluzii, ca politician, că poţi câştiga o bătălie în condiţiile în care oamenii din stradă nu cer acum un salariu mai mare sau o taxă mai mică, ci se luptă pentru sănătatea lor şi a urmaşilor lor. Pentru că despre asta vorbim la Roşia Montană, Pungeşti şi în alte locuri din România unde “hienele” au venit să “mănânce” bogăţiile României, cu preţul sănătăţii oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.