VIDEO: Psihologul Viorel Micu la Ateneul Pastia: “De aceea vă zic vouă: toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea” (Marcu 11 – 24)

Viorel Micu

Psihologul Viorel Micu, asistat de prietenul şi colaboratorul său, inginerul Liviu Grosu, a prezentat o nouă conferinţă la Ateneul Popular “Pastia” din Focşani, cu tema “Adevărul şi Lumina din noi”, despre cât de minunat şi măreţ este Dumnezeu, creatorul “tuturor văzutelor şi nevăzutelor“.

Atenţie: articol în completare!

 

Detalii despre prima conferinţă organizată la Ateneul Pastia puteţi citi AICI (plus VIDEO film NIBIRU – oferit exclusiv graţie echipei domnului Micu).

Prezentând citate din Biblie, Viorel Micu a explicat cât de puternică poate fi o rugăciune, dublată de credinţa în Dumnezeu.

“De aceea vă zic vouă: toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea ” (Marcu 11  – 24)

Iar drept mulţumire pentru binefacerile Domnului, să spunem precum scrie în Psalmul 114: “1. Iubit-am pe Domnul, că a auzit glasul rugăciunii mele… 9. Bine voi plăcea înaintea Domnului în pământul celor vii“. (n. r. – Placebo Domini – Voi place Domnului)

Interesant este că Micu a pus în legătură “Efectul Placebo” cu ceea ce Marcu spunea în cap. 11 din Biblie: “Toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea”. Asta în condiţiile în care, cel puţin la nivel de teorie, Efectul Placebo se referea (sau aşa credeam până astăzi) la capacitatea omului de a se vindeca autosugestionându-se. Ei bine, prin raportarea la Dumnezeu “autosugestia” devine rugăciune pură, bazată pe citatul din Marcu 11, 24, rugăciune urmată de răspunsul Domnului la cererea noastră.

Se dă, astfel, valoare reală acestui “efect Placebo” care n-ar mai trebui gândit ca o “împăunare” sau “dumnezeire” a fiinţei umane, ci ca un răspuns din partea Domnului la rugăciunea noastră. 

Viorel Micu a vorbit despre o parte din lucrurile ascunse de oamenii de ştiinţă de-a lungul anilor, despre cercetările lui Louis Pasteur din domeniul medicinei şi cât a avut de suferit, şi are, omenirea pentru că Academia Franceză a făcut “pact cu diavolul” în chestiunea  cercetărilor făcute de Pasteur. Mai exact, acesta a minţit ani de-a rândul prezentând false teorii cu privire la cercetările sale, omenirea fiind bombardată de terapii bazate pe produse chimice, vaccinuri etc. Toate, în avantajul companiilor farmaceutice… care trebuie să vândă tot felul de pastile şi vaccinuri. 

După aproape 70 de ani de la moartea lui Pasteur (1822 – 1895), în 1964, s-au aflat toate minciunile sale, prin studierea caietelor şi ciornelor sale. În fapt, Pasteur era ginerele preşedintelui Academiei Franceze şi din acest motiv i s-a dat credit “la infinit”.

Psihologul Viorel Micu a prezentat şi experimentul Michelson & Morley. Detalii, în curând pe site. 

De ce nu sunt barele de la maşini cu amidon în ele? Nu s-ar mai rupe şi nu ne-am mai bate capul cu multe probleme legate de accidente rutiere, mai uşoare sau mai grave. Vezi VIDEO 1 mai jos, pentru edificare. Între minutele 3.00 şi 8.30 apare demonstraţia. 

Viorel Micu a vorbit şi despre puterea credinţei în Dumnezeu, dând citate din Biblie:

“De aceea vă zic vouă: toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea ” (Marcu 11  – 24)

 

Filmul Nibiru a fost prezentat de Viorel Micu în prima conferinţă organizată la Ateneul Pastia, pe 14 iunie:

5 Responses to VIDEO: Psihologul Viorel Micu la Ateneul Pastia: “De aceea vă zic vouă: toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea” (Marcu 11 – 24)

 1. OM 15/07/2012 at 23:02

  Un om deosebit. De mare ajutor.

  Răspunde
 2. Burlan Lucica 25/07/2012 at 11:41

  Conferinta a fost foarte interesanta.Felicitari dl.Viorel Micu. Multumim lui Dumnezeu ca exista astfel de oameni printre noi.Va multumesc domnule Viorel Micu,
  ca va ganditi si la noi si ne impartasiti din cunostintele dvs.

  Răspunde
 3. Sinele 03/08/2012 at 09:44

  Regasiti va Sinele, cautati Adevarul, Ganditi, lasati tembelizorul si o sa fie mai multe conferinte de genul…Felicitari

  Răspunde
 4. Melinte 22/06/2018 at 13:14

  Un om deosebit,am avut plqcereq sal cunosc astazi la Satu Mare la o conferinta.Ofera o mare incredere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.