VIDEO: „Promenada Inimilor”, trei zile până la start. Vino duminică în Piața Unirii din Focșani.

Elena Stoica Doru Simiz si Bernard Cheere Valentin Ochean si Marian Mihu

Clubul Rotary Varana Focșani împreunǎ cu Primǎria Municipiului Focșani vǎ invitǎ sǎ vǎ alǎturați evenimentului „Promenada Inimilor”, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, Duminicǎ, 28 septembrie 2014, in Piata Unirii din Focsani, începȃnd cu ora 16.00. Sub îndemnul „Dǎ un impuls sǎnǎtǎții. Aratǎ-i inimii ce poți!” evenimentul are ca obiectiv încurajarea persoanelor de toate vȃrstele sǎ facǎ mișcare pentru o inimǎ sǎnǎtoasǎ și o viațǎ activǎ.

Deschiderea evenimentului va avea loc la ora 16.00 și va fi urmatǎ de o desfǎșurare de activitǎți sportive. Importanța și beneficiile sportului vǎ vor fi demonstrate de cluburile sportive din municipiu care vor susține reprezentații. Veți putea urmǎri demonstrații de tenis de cȃmp susținute de Clubul Sportiv Municipal 2007, lecții de box și de judo realizate de membrii Clubului Sportiv Unirea Focșani, culturism, prezentat de Clubul Sportiv Ulise, echipa de baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focsani și veți aprofunda lecția de judo alǎturi de Clubul Sportiv Şcolar Focșani. Membrii ASS CNU Focșani vor face demonstrație de volei, iar Adrian Dochioiu va prezenta elemente de taekwondo. Acestora li se vor alǎtura CS Kazumi Panciu si CS Nidan Focsani, cu demonstratii de karate si Clubul Şcolar Sportiv de Gimnasticǎ.

Începand cu ora 17.30 se va da startul Promenadei Inimilor, ce va consta într-un cros pe un traseu stabilit, marcat cu semne atractive ușor de urmat, traseu care va rǎmȃne permanent, spre a încuraja locuitorii orașului sǎ facǎ mișcare în fiecare zi. Participanții vor pleca spre Bulevardul Unirii, continuȃnd cu strada Republicii, strada Cuza-Voda, Bulevardul Brǎilei, Parcul Schuman și Parcul Central. La final, într-o zonǎ special amenajatǎ, reprezentanții Crucii Roșii ii vor ajuta pe focsaneni sǎ afle cum stau cu inima, oferindu-le posibilitatea sǎ isi masoare tensiunea.

La ora 18.30 va avea loc „Lecția de mișcare”. Vor putea fi urmǎrite o demonstrație de kangoo jumps si zumba realizatǎ de membrii Sǎlii de Fitness Moira și o lecție de dans oferitǎ de Clubul de dans Elite. Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani va realiza o demonstrație de step aerobic, iar Echipa de Majorete a Orașului Panciu va prezenta un moment artistic.

Cei prezenți, în special copiii, se vor putea bucura de talentul elevilor de la Liceul de Arte Gheorghe Tǎtǎrǎscu din Focșani, care vor realiza cu mǎiestrie desene de tip face painting, într-o zona special amenajatǎ.
La ora 21.00 va avea loc închiderea evenimentului.

Realizarea proiectului este datoratǎ unui cumul de forțe venite din partea membrilor Clubului Rotary Varana Focșani și a partenerilor implicați: Primǎria Municipiului Focșani, Inspectoratul Şcolar Judetean Vrancea, Consiliul Județean al Elevilor, Crucea Roșie Vrancea, Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, care s-au dedicat acestui proiect.
Evenimentul este susținut și de echipele de voluntari din partea Clubului Rotary Varana Focșani, a Liceului Pedagogic Spiru Haret și a Consiliului Județean al Elevilor. Clubul Rotary sprijinǎ evenimentul cu voluntari care fac parte din Programul „Voluntari ai viitorului”, program care iși propune stimularea și dinamizarea activitǎților de voluntariat.

Invitam persoanele interesate sǎ facǎ mișcare pentru o inimǎ mai sǎnǎtoasǎ sǎ ne fie alǎturi în Piața Unirii, Duminicǎ, 28 septembie și sǎ facǎ 3000 de pași pe „Promenada inimilor”. Sǎnǎtatea inimii tale este vitalǎ. Este momentul sǎ ai grijǎ de inima ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.