VIDEO & GALERIE FOTO: Preotul Tudor Marin de la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Piaţa Unirii din Focşani a fost înjunghiat mortal de un bărbat îmbrăcat în negru

UPDATE: Prim-procurorul Ion Lefter a făcut o serie de declaraţii referitoare la prinderea autorului crimei de la Biserica din Piaţa Unirii. Clic AICI pentru a urmări imaginile VIDEO!

Crimă oribilă în Biserica din Piaţa Unirii din Focşani unde preotul Tudor (Tudorel) Marin (69 de ani) a fost omorât de “un bărbat înalt, îmbrăcat în negru, cu părul vâlvoi” care a fugit imediat după ce l-a lovit cu cuţitul, în dreptul inimii, pe părintele Bisericii focşănene.

După terminarea slujbei părintele a rămas în Biserică, moment în care un bărbat a intrat şi l-a întrebat ce înseamnă versetele biblice pe care le avea în mână, scrise pe nişte foi. Preotul s-a apropiat să vadă ce hârtii are tânărul şi în acel moment a fost lovit în dreptul inimii. Ucigaşul a abandonat în Biserică cuţitul, foile şi o pungă de plastic în care avea cuţitul şi a fugit, fiind înregistrat de camerele de supraveghere instalate pe clădirea CJ Vrancea.

“Alarma” a fost dată de femeia care vindea lumânări în Biserică şi care şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva dramatic.

Durere fără margini...

Părintele Cobzaru a venit la Biserica din Piaţa Unirii

Poliţiştii au făcut mai multe filtre în oraş, dar şi la ieşirea din Focşani şi din judeţ, pentru a încerca să-l prindă pe autorul omorului. Se bănuieşte că este vorba de un bolnav psihic, fără credinţă în Dumnezeu, cu sufletul rătăcit şi cu necuratul ghidându-i viaţa. 

Camera supraveghere CJ Vrancea

Femeia care vindea lumânări a venit imediat lângă preotul înjunghiat pentru a-l sprijini, deoarece părintele Marin a mai făcut câţiva paşi spre ieşirea din Biserică, dar s-a prăbuşit. “Am crezut că e un hoţ şi am ieşit din Biserică strigând “Hoţii”…“, a povestit femeia de serviciu. Echipa medicală sosită la faţa locului a încercat timp de 50 de minute să-l resusciteze, fără sorţi de izbândă.

Procurorul Gheorghe Mihăilă a declarat că este vorba de o crimă făcută din motive religioase. “Părintele ajuta pe toată lumea. Nu avea duşmani. A fost lovit o dată în cap şi o dată în inimă. Este un caz la un milion, ca să nu zic la un miliard. Nu vă putem da alte indicii pentru a nu îngreuna ancheta. Din punctul meu de vedere este o crimă făcută din motive religioase“.

Suspectul a mai fost la alte două biserici din Focşani ieri şi astăzi, la Biserica de la Unitatea Militară de pe B-dul Bucureşti, dar şi la Biserica Sf. Anton, de lângă Primăria Focşani. “Am înţeles că s-a mai dus la două biserici din Focşani, dar era mai multă lume şi n-a făcut nimic…“, a declarat o focşăneancă în Piaţa Unirii, după ce a vorbit cu câţiva preoţi veniţi la faţa locului.

Liderul de sindicat Vasile Marica este ginerele preotului omorât.

Jurist în cadrul Prefecturii, Răduţă Bornaz a declarat că ordinea publică nu este asigurată cum trebuie la Focşani. “Din păcate vorbim numai la viitor… Consider că pe viitor toate instituţiile publice trebuie să asigure ordinea publică în centrul oraşului şi în alte zone. Este inadmisibil să nu existe oameni de ordine în multe zone din oraş

Vezi AICI imagini LIVE din Piaţa Unirii din Focşani!

2 Responses to VIDEO & GALERIE FOTO: Preotul Tudor Marin de la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Piaţa Unirii din Focşani a fost înjunghiat mortal de un bărbat îmbrăcat în negru

  1. Pingback: Portretul robot al criminalului de la Biserica din Piaţa Unirii | Vrancea Media

  2. Pingback: Principalul suspect pentru omorul din Biserică a fost prins. Se numeşte Florentin Puşcoiu şi are 30 de ani | Vrancea Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.