VIDEO: Preot ucis în Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Focşani. “99,99 la sută ştim cine este autorul crimei. Florentin Puşcoiu este suspectul principal şi vom propune arestarea sa preventivă. Ne-a mărturisit fapta comisă!”

Ion Lefter, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, a anunţat în această seară că în proporţie de 99,99 % a fost identificat autorul crimei de la Biserica din Piaţa Unirii din Focşani. “Este vorba despre Florentin Puşcoiu, de 30 de ani, pe care îl vom prezenta instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ne-a mărturisit fapta comisă“, a afirmat Lefter.

Vezi AICI pagina de Facebook a lui Florentin Puşcoiu!

“Am făcut toate eforturile pentru a administra probele necesare în acest caz”

“Crima a avut o motivaţie religioasă”

“Este foarte posibil să fi recurs la crimă deoarece nu a primit un răspuns satisfăcător la întrebările pe care i le-a pus preotului, în legătură cu unele versete din Biblie pe care i le-a arătat.”

“Foarte posibil nu a fost mulţumit de explicaţia preotului şi l-a lovit de două ori. O dată în cap şi o dată în zona inimii. Faptul că s-a dus cu cuţitul la el înseamnă că a avut în gând să facă un fel de dreptate divină. Aceasta este concluzia noastră în urma audierii”

“A făcut rost de mai multe cărţi de religie. Nu a găsit în cărţi explicaţiile pe care le dorea…”

“Nu are o relaţie foarte bună cu părinţii săi. Aceştia locuiesc la ţară, în Vrancea, nu în Focşani”

“Avem dubii cu privire la starea sa psihică deoarece şi-a schimbat de foarte multe ori comportamentul în ultimele luni. A venit din Italia cu un alt comportament şi a căuta nişte motivaţii religioase.”

“În noiembrie anul trecut a fost surprins cu un cuţit în localuri publice din Focşani. Trebuia să fie audiat dar a fugit în Italia şi nu a mai putut fi cercetat. Se pare că a revenit în ţară în aprilie anul acesta, după cum afirmă”

“Cu preoţii a mai avut discuţii despre religie, cu foarte puţin timp înainte de crimă”.

“După crimă s-a dus să viziteze pe cineva, dar persoana în cauză nu era acasă”

“La pregătirea pe care o are, pot spune că intelectul său este deosebit, însă folosit în direcţii greşite!”

“100 la sută realizează ce a făcut. Nu a mai mărturisit nimănui fapta. Ne-a mărturisit nouă”

Vezi mai jos toate declaraţiile VIDEO făcute de Ion Lefter în această noapte!

3 Responses to VIDEO: Preot ucis în Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Focşani. “99,99 la sută ştim cine este autorul crimei. Florentin Puşcoiu este suspectul principal şi vom propune arestarea sa preventivă. Ne-a mărturisit fapta comisă!”

  1. Pingback: UPDATE: Principalul suspect pentru omorul din Biserică a fost prins. Se numeşte Florentin Puşcoiu si are 30 de ani. "Ne-a mărturisit fapta", a spus procurorul Ion Lefter | Vrancea Media

  2. Pingback: VIDEO & GALERIE FOTO: Preotul Tudor Marin de la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Piaţa Unirii din Focşani a fost înjunghiat mortal de un bărbat îmbrăcat în negru | Vrancea Media

  3. Pingback: EXCLUSIV: Un preot focşănean a fost cel care l-a demascat pe ucigaşul părintelui Tudor Marin | Vrancea Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.