VIDEO: Ponta susține că Oprișan n-a vrut să preia Spitalul Județean din Focșani pentru a-l reabilita integral cu fonduri europene: ”Ministerul Sănătății îi preda spitalul fără datorii și putea face și o investiție pe fonduri europene, dar Oprișan nu a vrut”

Fostul premier și ex-lider PSD Victor Ponta a dezvăluit astăzi că Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, nu a vrut să preia de la Ministerul Sănătății Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. ”În perioada 2012 – 2014 am avut mai multe discuții cu Oprișan și cu fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu. I-am spus că Ministerul va preda către Consiliul Județean Vrancea spitalul fără nicio datorie, dar nu a vrut. Nu am înțeles de ce nu a vrut mai ales că putea accesa a doua zi fonduri europene pentru reabilitarea spitalului din Focșani”, a precizat Ponta. ”Erau bani prin POR pentru reabilitarea spitalelor, dar nu știu din ce motive el nu a vrut să preia spitalul din Focșani și să-l reabiliteze”, a încheiat Ponta.

VIDEO: Ponta susține că Oprișan n-a vrut să preia Spitalul Județean din Focșani pentru a-l reabilita integral cu fonduri europene: ”Ministerul Sănătății îi preda spitalul fără datorii și putea face și o investiție pe fonduri europene, dar Oprișan nu a vrut”. https://vranceamedia.ro/video-ponta-sustine-ca-oprisan-n-a-vrut-sa-preia-spitalul-judetean-din-focsani-pentru-a-l-reabilita-integral-cu-fonduri-europene-ministerul-sanatatii-ii-preda-spitalul-fara-datorii-si-putea/

Publicată de Cristi Irimia pe Duminică, 10 martie 2019

Dacă Oprișan ar fi fost de acord cu preluarea spitalului și ar fi accesat prin CJ Vrancea fonduri europene, în 7 ani s-ar fi putut moderniza principala unitate medicală din județ. Așa, nu se știe când promisiunea unui spital nou va fi pusă în aplicare, mai ales că ex-premierul Mihai Tudose, cu care Oprișan a discutat în urmă cu mai bine de un an despre eventualitatea construirii unui nou spital, s-a arătat sceptic astăzi, chiar dacă CJ Vrancea a preluat un teren pe centura Focșaniului, de la Ministerul Apărării Naționale. Ponta și Tudose au susținut astăzi o conferință de presă la Focșani în care au făcut precizările de mai sus. (A. M. Be.)

FOTO (stânga): Ponta și Oprișan, pe vremea când se înțelegeau de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.