VIDEO: Parodie de excepţie a “Ţăranului Sărac”. Vezi cum a urcat oile în copac şi ce paralelă a făcut referitor la alegerile din România! ;)

Taranu sarac si Costel interviu de angajare

Cel mai celebru ţăran din România, vrânceanul Constantin Crăciun, a ales o nouă modalitate inedită de a-şi arăta nemulţumirea faţă de clasa politică. Astfel, el a parodiat alegerile pe care unii le câştigă promiţând găleţi… goale 😉 dar şi politica în materie de agricultură a guvernanţilor. “Ţăranu sărac”  a făcut o comparaţie între ROMânia de azi şi ROMa lui Nero 🙂 Vezi mai jos cum au decurs lucrurile la ferma din Câmpineanca (Vrancea) a lui nea Crăciun.

Ţăranu sărac a urcat apoi pe site-ul său isprava cu oile urcate în copac…. 🙂

“Ţăranu sărac” a devenit celebru după ce a scos un miliard de lei de la Poştă şi a dus banii la o bancă cu un cărucior tras de oaia Frumuşica, cea care îi execută fidel comenzile, mai ceva ca un câine. Iubitor de animale şi sindicalist al agriculturii vrâncene, Constantin Crăciun a ajuns până în Parlamentul României, unde a stat de vorbă inclusiv cu Mircea Diaconu. Propunerile sale au fost ignorate de guvernanţi, deşi Constantin Crăciun ştie cel mai bine cu ce se “mănâncă” o fermă agricolă şi care ar fi câteva din soluţiile redresării agriculturii româneşti.

Clic AICI să vezi şi alte isprăvi ale Ţăranului sărac.

Berbec in copac marca Taranu Sarac

Finalul… Concluziile 🙂 :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE