VIDEO: Oprişan îi ia la mişto pe focşăneni: “Ce, nu se poate merge pe străzi? Aaa, poate trebuie să luăm zăpada şi din curţile oamenilor”

Evident, pentru ce se întâmplă pe drumurile naţionale este de vină Prefectura şi şefii PDL ai instituţiilor descentralizate, în vreme ce pe drumurile judeţene şi în Focşani totul este minunat, iar primarul Decebal Bacinschi şi CJ Vrancea sunt mereu în grafic. Aceasta este atitudinea lui Oprişan când vine vorba de problemele apărute în urma zăpezii şi viscolului.

Mai mult, Oprişan îi ia la mişto pe focşăneni (vezi VIDEO) spunând că oamenii pot circula pe străzi, pot ieşi din case… Dar despre siguranţa celor care merg pe străzi în loc să meargă pe trotuare sau despre dezastrul din cartiere, Oprişan nu mai zice nimic. Pentru şeful PSD Vrancea, doar starea de alertă poate rezolva problema zăpezii în Focşani.

FOTO: Oamenii îşi riscă viaţa şi sănătatea mergând pe străzi, pe lângă maşini, iar Oprişan spune că focşănenii pot circula, care e problema? 

Pentru ca Oprişan să înţeleagă cum trebuie frazele de mai sus, precizăm că opinia noastră despre cei care răspund de drumurile naţionale este aceeaşi: au acţionat cu întârziere, fără o comunicare eficientă cu factorii din “opoziţie” (PSD). Din acest motiv, pisica se aruncă dintr-o curte în alta, iar oamenii simpli sunt cei care au de suferit.

Vara nu-i ca iarna. Ce le mai place să taie panglici, iar acum ştiu doar să arate cu degetul la alţii

2 Responses to VIDEO: Oprişan îi ia la mişto pe focşăneni: “Ce, nu se poate merge pe străzi? Aaa, poate trebuie să luăm zăpada şi din curţile oamenilor”

  1. read 10/02/2012 at 17:49

    daca v-ar interesa d-le Oprisan bunastarea vrancenilor si nu doar sa-l criticati pe Prefect doar pt ca v-ati obisnuit sa va mentineti numele in politica numai prin scandal , probabil ca si succesul dvs ar fi mai mare,dar si oamenii ar circula mai usor pe niste strazi curatate si deszapezite la timp, ca doar suntem oras european, nu? dar decat sa munciti, e mai usor sa va victimizati la tv si sa va mai apara numele putin la televizor…. of,of,of…

    Răspunde
  2. nicusor 10/02/2012 at 23:12

    Oprisan cred ca ar trebui sa o iei pe urmele lui Boc , eu unul mam saturat de minciunile tale si cred ca si focsanenii sau saturat .tu teai umplut de bani si noi de ani petrecuti prin lume . este timpul sa lasi locul la persoane cinstite si mult mai profesionale ca tine…….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.