VIDEO (update): Nini Săpunaru l-a atacat pe Alin Trăşculescu: “Ce campanie are el acum? I-au luat unii banii degeaba…” :)

Preşedintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului. Înainte de conferinţă, subprefectul Cristi Misăilă a ieşit din biroul lui Săpunaru, deşi Marian Oprişan făcuse apel, zilele trecute, la ideea de profesionalism în administraţie, fără implicarea în politică a reprezentanţilor Guvernului în teritoriu.

Atacul la adresa lui Trăşculescu:

Iată principalele declaraţii făcute de liderul PNL Vrancea:

“La Vintileasca au fost 100 de persoane partizane care au susţinut mai multe neadevăruri. Este un independent al PD-ului la Vintileasca. Nu schimbăm nici un preot la Vintileasca. Nici nu avem cum.”

“A fost o primă variantă Eugen Ciorici, dar a ajuns secretar de stat, astfel că am ajuns la varianta Octavian Vieru. ”

“Eu nu doresc să discut în public despre domnul Graur şi despre domnul Tudose. Chiar dacă Marian Oprişan a discutat în public despre acest subiect, eu nu vreau să vorbesc.”

“Nu ştiu când ministrul Victor Dobre va face instalarea prefectului şi a subprefectului.”

“Domnul Misăilă încă nu este subprefect de aceea l-aţi văzut mai devreme la mine în birou.”

“Ce să zic despre doamna Lucica Chiper… A dat dovadă de lipsă de profesionalism iarna trecută. Cine mai votează cu PD-ul pe valea Milcovului şi în alte zone? Este o doamnă care s-a implicat politic şi despre care nu am o părere foarte bună. Ea a apărat poziţia directorului de la Iaşi care a trimis banii în alte judeţe, nu în Vrancea. Trebuia să-şi dea demisia de multă vreme.”

“Să vorbim despre proiectul Piaţa Unirii după campanie… A fost un proiect aprobat la nivelul Ministerului condus de PD.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.