VIDEO: Ninge ca-n poveşti la Focşani. Un copac a căzut peste o maşină pe strada Coteşti nr. 8

Începând de astă noapte Vrancea a fost acoperită de zăpadă. Nu s-a întâmplat de ieri, Dumnezeu lăsându-i pe vrânceni să sărbătorească Ziua Unirii. Practic, dacă ninsoarea ar fi fost cu o zi mai devreme, toată ziua ar fi fost compromisă, de la venirea invitaţilor din toată ţara, implicit din Vrancea, până la problemele legate de transmisiuni.

Vezi VIDEO AICI cu ninsoarea din Focşani !

O zăpadă mult aşteptată de agricultori, copii şi toţi cei care au amintirea unei ierne spectaculoase. La această oră, mai multe drumuri din judeţ sunt blocate, lista acestora nefiind făcută public, deocamdată, de către autorităţi.

În Focşani, pe strada Coteşti nr. 8, un copac a căzut peste o maşină, după cum a anunţat ISU Vrancea. Din păcate, autorităţile din Focşani n-au intervenit cu nimic până la această oră, pentru ca maşinile să circule mai uşor prin urbea de pe Milcov. Evident, au fost prinse pe picior greşit, mai ales după oboseala acumulată ieri la Ziua Unirii. Acum se circulă acceptabil în Focşani, însă la primele ore ale dimineţii în oraş era o adevărată “nebunie” pentru şi printre şoferi.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE