VIDEO: Mişcarea Populară şi-a prezentat noile “achiziţii” într-o conferinţă de presă. Sorin Robu va candida la Primăria Panciu.

Partidul Mişcarea Populară şi-a prezentat noii membri într-o conferinţă de presă. Principala noutate este că, la Panciu, Sorin Robu va candida din partea PMP la Primăria Panciu, împotriva social-democratului Iulian Nica. La finalul postării găsiţi şi comunicatul oficial al PMP legat de evenimentul prezentat mai jos în imagini VIDEO.

PMP“Sorin Robu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de primar al oraşului Panciu, în alegerile locale parţiale din 25 mai”

Partidul Mişcarea Populară Vrancea a anunţat astăzi candidatura omuui de afaceri Sorin Robu la funcţia de primar al oraşului Panciu, în alegerile locale parţiale care se vor desfăşura pe 25 mai. Sorin Robu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PMP Vrancea şi preşedinte al Organizaţiei PMP Panciu, este acţionarul şi managerul unei societăţi comerciale de producţie în industria confecţiilor. Păncean, fost consilier local în CL Panciu şi fost consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea, Sorin Robu a decis să intre în această competiţie electorală având atât experienţă politică şi administrativă cât şi în mediul de afaceri.

Sunt un om al locului, sunt născut în Panciu, am crescut şi trăiesc în acest oraş. Nu-mi este indiferent ce se întâmplă în orasul Panciu, şi, aceasta este prima motivaţie a demersului meu de a mă înscrie în această cursă electorală. Cred că administrarea oraşului Panciu de către PSD este o poveste încheiată. PSD a avut timp să arate ce poate face şi ce nu poate face pentru oraşul Panciu. Cetăţenii oraşului Panciu sunt cei care vor judeca dacă lucrurile s-au făcut bine sau nu, şi mai ales, cu ce costuri, având în vedere situaţia financiară a Primăriei Panciu“, a declarat Sorin Robu.

Am decis să candidez la funcţia de primar după discuţii cu mulţi locuitori ai oraşului, care mi-au cerut să revin în viaţa politică şi să candidez la primărie. De altfel, aproape toate partidele din judeţul Vrancea m-au introdus în sondajele lor de opinie realizate la Panciu, cu mult timp înainte ca eu să-mi manifest intenţia de a candida. Ştiu că am principala şansă de a câştiga mandatul de primar, dintre candidaţii partidelor de centru-dreapta, pe care le invit de altfel să dea un vot raţional şi util dezvoltării oraşului. Îi invit pe toţi oamenii politici din Panciu să schimbăm modul în care se face politică şi în care este administrat oraşul nostru“, a mai spus Sorin Robu.

Partidul Mişcarea Populară – Organizația Vrancea

Partidul Mişcarea Populară Vrancea a organizat astăzi o conferinţă de presă, în care a prezentat principalele elemente ale programului cu care vine în fața cetățenilor în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Acestea sunt: susținerea unei justiții independente, crearea de locuri de muncă, sprijinirea agriculturii, reducerea impozitelor și taxelor, reindustrializarea României, întărirea parteneriatului americano-european și apropierea României și Republicii Moldova în interiorul Uniunii Europene.

Partidul Mişcarea Populară abordează campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai cu convingerea că va primi încrederea și voturile multor vrânceni. “PMP este singurul partid care creşte electoral, depăşind deja 10% în sondaje. Ne continuăm ascensiunea, şi, asta dovedeşte că suntem partidul care atrage românii care în ultimii ani au stat departe de politică. Suntem cel mai nou partid de pe scena politică, aducem un suflu proaspăt şi mișcăm România în direcţia valorilor europene“, a declarat Nicu Tănase, preşedintele PMP Vrancea.

PMP are oameni bine pregătiţi, care au realizări profesionale și administrative autentice. Dovedim acest lucru prin lista pentru alegerile europarlamentare, pe care se regăsesc oameni valoroşi și cunoscuți, precum Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu sau Ruxandra Dragomir, oameni integri, care au demonstrat că ne pot reprezenta cu succes în afara ţării. Avem cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și îi asigurăm pe români că oamenii noștri îi vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European“, a mai adăugat liderul Partidului Mişcarea Populară – Organizația Vrancea.

PMP consideră că alegerile europarlamentare din 25 mai trebuie să fie și un semnal pe care românii îl dau împotriva guvernului Victor Ponta. Mișcarea Populară face un apel la toți românii să sancționeze prin vot această guvernare incompetentă și coruptă. Avem încredere că alegerile europarlamentare vor demonstra că PSD poate fi învins de electoratul de centru-dreapta. Această înfrângere a PSD va fi primul semn al prăbușirii stângii și va pregăti terenul pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, pe care PSD le va pierde.Partidul Mişcarea Populară – Organizația Vrancea Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.