VIDEO: MASACRU pe drumul dintre Puiești și Rm. Sărat (Buzău). Mii de copaci au fost puși la pământ! Se pregătește tăierea a sute de nuci pe drumul Bălești – Mihălceni?

Vrancea Media a primit o sesizare din partea unei cititoare care reclamă modul în care peste 1000 de copaci au fost tăiați pe ambele sensuri ale drumului care leagă comuna Puiești de orașul Rm. Sărat.

În plus, am fost anunțați că se pregătește tăierea câtorva sute de nuci pe drumul dintre Bălești și Mihălceni, probabil pentru reabilitarea drumului județean respectiv de către administrația PSD care nu poate reface un drum decât, eventual, tăind copacii de pe ambele sensuri de mers.

Mesajul primit la redacție este dramatic:

Am mers cu 2 – 3 minute cu viteză destul de mare și am calculat că la 5 km de drum parcurs, în condițiile în care copacii au cam 10 metri între ei, putem vorbi despre 500 de copaci pe o parte a drumului și 500 pe cealaltă parte. Însă e o mică parte din ce era tăiat. Nu am filmat tot. Sunt stive de lemne înalte cât un bloc. Cei care taie s-au mișcat cu o viteză uluitoare. Acum trei saptamani am fost la țară si nu era nimic tăiat. Au taiat si stivuit in cateva zile mii de copaci. Apoi, între Balesti si Mihalceni sunt niste nuci superbi si cu istorie pe care cred că Oprisan & Co vor sa îi taie. Inca sunt in picioare, insa nu se stie pentru cat timp.”. (Ed. O.)

VIDEO: Mii de copaci, măcelăriți în Vrancea.

Posted by Cristi Irimia on 26 Martie 2018

2 Responses to VIDEO: MASACRU pe drumul dintre Puiești și Rm. Sărat (Buzău). Mii de copaci au fost puși la pământ! Se pregătește tăierea a sute de nuci pe drumul Bălești – Mihălceni?

 1. valeriu 27/03/2018 at 11:29

  Pentru nuci este o lege speciala in care nu e voie a se taia cei vizati trebuie anchetati

  Răspunde
  • Nicu 01/05/2018 at 18:04

   Cautati ,anchetai si bagati la puscarie jigodiile care au facut o asa nenorocire, mai mult ca sigur cineva a tras mari ponoase materiale sau financiare facind o asa mare magarie .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.