VIDEO: Juristul Liviu Pogorevici a ajuns la Urgențe, după ce susține că a fost hărțuit de oamenii primarului PSD Misăilă

Primarul PSD Cristi Misăilă este acuzat de consilierul juridic Liviu Pogorevici de hărțuire și amenințare, după ce edilul i-a spus că-l ”desființează definitiv și irevocabil”. Incidentul dintre cei doi s-a produs aseară, iar astăzi Liviu Pogorevici a ajuns la Urgențe, la Spitalul Militar, cu tensiunea 18 cu 12, direct de la serviciu. Pogorevici susține că este hărțuit la locul de muncă de oamenii primarului, dar spune că nu va ceda presiunilor exercitate de edilul PSD Misăilă.

Iată discuția telefonică dintre cei doi și nota explicativă dată de Pogorevici, după ce Misăilă i-a spus că nu avea voie să participe la ședința CL Focșani, deși zeci de angajați ai Primăriei participă regulat la ședințele publice.

Consider și apreciez că această notă explicativă este făcută pentru a mă șicana și hărțui. Serviciul administrație publică locală din care fac parte are în atribuții tocmai în pregătirea ședințelor de consiliu local și a actelor preparatorii. Este vădit faptul că dumneavoastră domnule primar Cristi Valentin Misăilă acționați din ordin politic, dorind să mă dați afară din primărie.

Cum se face că onor consilierul dumneavoastră lovește cetățeni în Primăria Focșani și nu i se întâmplă nimic, mai multe este promovat manager de proiect, iar eu pentru că am participat la ședința de consiliu local pentru a sprijini și a-mi aduce aportul, îmi luați notă explicativă???”, se arată în răspunsul trimis primarului de Liviu Pogorevici.

pogorevici-vs-misaila

One Response to VIDEO: Juristul Liviu Pogorevici a ajuns la Urgențe, după ce susține că a fost hărțuit de oamenii primarului PSD Misăilă

  1. mos craciun 15/11/2016 at 19:35

    FII TARE DOMNULE POGOREVICI -POATE NU REZISTA SERPARIA DE ACOLO SI CASTIGATI IN INSTANTA, IAR DNA ul MAI CURATA ZONA

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE