VIDEO: ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, despre cardul de sănătate: “Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere, însă conştiinţa este cel mai greu de controlat!”

IPS Ciprian Oscar Frunza si Negoita Boghina

Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, a predicat ieri la Focşani, la Biserica Sf. Dumitru din cartierul Bahne, iar la final a vorbit şi despre cardul de sănătate, după ce a fost întrebat de către un credincios prezent la slujbă.

ÎPS Ciprian a precizat că Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a solicitat Ministerului Sănătăţii să găsească o soluţie (alternativă) pentru persoanele care nu vor să-şi activeze cardurile de sănătate emise deja de autorităţi. Iată câteva din spusele ÎPS Ciprian:

După cum v-am spus, vremurile sunt grele. Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere. Ce a fost pe vremea lui Ceauşescu este nimica toată. Nu veţi scăpa nici în gaură de şarpe. Vedeţi şi cu Legea Big Brother ce vor să facă. Însă ceea ce este important este cum ne raportăm viaţa noastră la Dumnezeu. Împlineşti Evanghelia… poate să fie şi Legea big brother şi orice lege…

Cardul de sănătate poate fi rău prin prisma abuzurilor care se pot produce. Important este ca medicii să nu facă abuzuri cu ele“.

“Indiferent cum se va soluţiona problema până la urmă, creştinii trebuie să rămână fermi în ceea ce-i priveşte conştiinţa. Aceasta este cel mai greu de controlat“.

3 Responses to VIDEO: ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, despre cardul de sănătate: “Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere, însă conştiinţa este cel mai greu de controlat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.