VIDEO INCREDIBIL: Amenințări cu împușcarea în Consiliul Local Focșani. Consilierul Radu Nițu (PSD): ”Ia pistolul și împușcă-i!” (n. r. – pe consilierii PNL)

Un consilier local PSD din Focșani, Radu Nițu, i-a spus unei cunoștințe să ia pistolul și să-i împuște pe consilierii PNL pentru că aceștia din urmă n-ar fi votat proiectele dorite de social-democrați. Pesedistul Radu Nițu a strigat către o cunoștință care asista la ședința ordinară de astăzi: ”Ia pistolul și împușcă-i, că ai fost militar, că ăștia nu votează nimic”. Fapta extrem de gravă a consilierului PSD vine la trei zile după ce un consilier județean PNL a fost la un pas să fie lovit de viceprimarul UNPR (apropiat PSD) de Focșani, Marius Iorga, pe motiv că-l filma într-un spațiu public (vezi video 2). (Ana Maria B.)

One Response to VIDEO INCREDIBIL: Amenințări cu împușcarea în Consiliul Local Focșani. Consilierul Radu Nițu (PSD): ”Ia pistolul și împușcă-i!” (n. r. – pe consilierii PNL)

  1. ##REZIST 31/05/2019 at 19:44

    NITULE ADUTI AMINTE CIND F….. PEPENI DIN PIATA CIND ERAI LA SCOALA ACUM SE VEDE CUM I LINGI MINILE LUI PORTOFEL CIOCU MIC DE COMUNIST ,
    IN AL DOILEA VIDEO CLIP SE VEDE CA AM AVUT DREPTATE IORGA SA NU UITI CA PRERIA SALBATICA DE PLETOSI DIN OBOR NU MAI VOTEAZA CU TINE ,ACUM VAD CA AI AJUNS SI TU VREUN SMARDOI SPER SA APUC ZIUA SA NU TE MAI VAD VICE (SLUGA)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.