VIDEO: “În ciuda vremii nefavorabile, nu a existat nici un incident neplăcut la Lampioniadă”

Baitelu Trofin si Epure conferinta TNL

Tudorel Trofin, Marius Băiţelu şi Ciprian Epure au organizat astăzi la sediul PNL Vrancea o conferinţă de presă legată de Lampioniada 2, eveniment derulat aseară în Piaţa Gării din Focşani. Cei trei liberali s-au declarat mulţumiţi de modul în care s-a desfăşurat acţiunea, chiar dacă ploaia şi vântul au cam stricat planurile iniţiale ale TNL.

3 Responses to VIDEO: “În ciuda vremii nefavorabile, nu a existat nici un incident neplăcut la Lampioniadă”

 1. danb 12/08/2013 at 17:00

  Poate incearca domnul viceprimar Trofin sa faca si ceva serios in mandatul asta. Dansul este totusi platit din bani publici, deci banii tuturor cetatenilor, nu din banii PNL, chiar daca ei l-au propus pentru tron. Pana acum toti banii pe care i-a incasat Trofin nu se justifica prin nimic, nu a adus niciun castig cetatenilor municipiului.

  Răspunde
  • dan 12/08/2013 at 17:10

   Unii comenteaza de parca ei ar fi perfecti. Daca erati in locul lor nu scoteati 2 cuvinte pe gura dar din spatele tastaturii sunteti “ASI” in toate asa ca va rog gurita mica. pentru ca nu stiti cat e de munca ca sa organizezi un asa eveniment.

   Răspunde
 2. danb 13/08/2013 at 02:30

  @ dan. Nu ma intereseaza evenimentul vostru si deci nu ma intereseaza nici ce eforturi ati facut ca sa-l organizati, pentru ca nu aduce niciun fel de castig sau avantaj nimanui. Iar asta cu “gura mica” este o dorinta perpetua a tuturor politicienilor, in special a celor extremisti. Daca si PNL-ul are astfel de dorinte asumati-le si puneti-le in programul electoral. Ar fi interesant ce aprecieri veti primi. Dar sper totusi ca tu esti singurul exaltat de la PNL cu astfel de dorinte, altfel soarta voastra ar fi sumbra.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.