VIDEO & FOTO: Bacinschi şi Trăşculescu au dat nas în nas cu independentul Cristi Irimia. “Uite, Cristi este un adversar…”… şi s-a oprit :), a spus Bacinschi. “Sunt convins că Irimia vrea să facă ceva bun pentru Focşani”, a completat Trăşculescu

Decebal Bacinschi (USL) şi Alin Trăşculescu (Alianţa pentru Vrancea) au venit astăzi la Biroul Electoral de Circumscripţie Locală Focşani pentru a-şi depune candidaturile în vederea alegerilor. În faţa Primăriei şi pe holurile instituţiei, cei doi s-au întâlnit cu candidatul independent Cristi Irimia.

Decebal Bacinschi despre Cristi Irimia, după ce Cătălin Stancu (Antena 1) l-a întrebat dacă el consideră că are candidaţi puternici la alegeri: “În primul rând nu ştiu cine s-a înscris. Voi vedea astăzi, până la 12 noaptea cine se va înscrie” 😀 După ce reporterii au închis camerele de filmat, Bacinschi s-a apropiat de Irimia şi a spus: “Uite, Cristi s-a înscris. El e un adversar…“… şi s-a oprit… fără a continua 🙂 Ezitarea lui Bacinschi să vorbească despre alţi candidaţi este una din strategiile pe care actualul primar le-a folosit de fiecare dată în campaniile electorale, rareori ieşind cu declaraţii nereale anti-adversari, lucru de apreciat.

De apreciat a fost şi atitudinea lui Alin Trăşculescu, care îl vede pe Irimia… consilier, nu primar 🙂 !

Alin Trăşculescu despre Cristi Irimia (VIDEO 1 de la min. 1.20), după ce Ştefan Borcea de la Adevărul i-a spus că va avea un adversar redutabil în persoana jurnalistului: “Îi urez să intre în Consiliul Local (…..) Sunt convins că va fi un consilier local foarte bun. El chiar vrea să facă ceva pentru municipiul Focşani, spre deosebire de conducerea administrativă a oraşului din acest moment

Cristi Irimia despre Bacinschi şi Trăşculescu: “Le-am urat succes amândurora. Deşi am un ziar puternic, nu-l voi folosi murdar în această campanie. În limite rezonabile voi explica focşănenilor de ce cred că pot fi un primar mai bun decât cei doi. Pe de altă parte, domnii Bacinschi şi Trăşculescu vor avea la dispoziţie spaţiu nelimitat în Vrancea Media, pentru a-şi expune ideile. Cine se aşteaptă la o campanie cu informaţii false sau calomnioase din partea Vrancea Media se înşeală. Vrancea Media nu este nici MdV, nici ZdV, iar acest lucru se va observa foarte uşor în campanie.

Din punctul meu de vedere, domnul Bacinschi este prea obosit pentru un al patrulea mandat. De altfel, din câte ştiu, a vrut să se retragă, însă presiunile asupra sa şi-au spus cuvântul. Cred că va fi o înfrângere la limită pentru Decebal Bacinschi”.

FOTO: Cristi Irimia şi Decebal Bacinschi, adică “viitorul şi actualul primar al Focşaniului“, în viziunea jurnalistului.

Focşaniul are nevoie de un primar cu forţe proaspete, care să aducă o altă viziune în administrarea municipiului. Despre Alin Trăşculescu nu pot să spun, deocamdată, decât că a avut şansa lui în 2008. Acum, cred că e tardivă încercarea sa pentru un nou mandat“, a precizat Cristi Irimia.

FOTO: Irimia şi Trăşculescu, în faţa Primăriei. Ambii spun că-l pot învinge pe Bacinschi. Doar unul ar putea face asta 😀

One Response to VIDEO & FOTO: Bacinschi şi Trăşculescu au dat nas în nas cu independentul Cristi Irimia. “Uite, Cristi este un adversar…”… şi s-a oprit :), a spus Bacinschi. “Sunt convins că Irimia vrea să facă ceva bun pentru Focşani”, a completat Trăşculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.