VIDEO: Fotbalul focşănean este “în aer”. Pentru prima dată în istorie, municipiul de pe Milcov riscă să rămână fără fotbal în primele 3 divizii!

Astăzi a avut loc şedinţa convocată de mass-media vrânceană pentru găsirea unor soluţii privind salvarea fotbalului local. Din păcate, rezultatele discuţiilor nu au fost foarte încurajatoare. Viorel Paizan (Sportul de Vrancea/TV ATLAS), Cristi Irimia (Vrancea Media), George Dumitru (Monitorul de Vrancea), Petrică Butuc (Sport vrâncean) şi Dan Chiriac (Ziarul de Vrancea) au luat iniţiativa de a-i pune la aceeaşi masă pe cei care pot salva sportul-rege, iar discuţiile s-au “împotmolit” din motive cel puţin discutabile.

Indiferent de orgoliile celor implicaţi în şedinţa de astăzi, fotbalul focşănean trebuie salvat!

După aproape două ore de discuţii nu s-a ajuns la nici o concluzie în folosul echipei CSM Focşani, singura echipă de fotbal seniori din oraş. Mai mult, spre finalul şedinţei, consilierul local Cătălin Vrabie (PSD) s-a arătat deranjat de o declaraţie făcută de Dan Dumitru (CSM Focşani) şi a părăsit întrunirea. La scurt timp, s-a retras şi consilierul Liviu Oloeriu (PSD). Peste alte 10 minute a plecat şi primarul Decebal Bacinschi (PSD). Au mai rămas pentru “discuţiile de final” consilierii PSD Gabriel Pădineanu şi Enache Pătraşcu, liberalii Tudorel Trofin (viceprimar) şi Dragoş Horhocea, precum şi directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu. La întrunire a fost prezentă şi Nataşa Nemeş, director economic al Primăriei.

Deşi a fost invitat, consilierul PDL Nicu Tănase nu a participat şi nici nu a mandatat pe altcineva în locul său. La fel s-a întâmplat şi cu preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, “absent fără înlocuitor”.

Câteva spicuiri din ce s-a discutat:

Dan Dumitru: “Sunt dispus să vin cu un miliard de lei vechi, dar vreau o garanţie că voi fi susţinut ulterior de municipalitate. Din câte ştiu eu, se încearcă îndepărtarea mea. Pentru ce atunci să mă mai implic financiar?”

Cătălin Vrabie: “Am găsit cu domnul Dumitru, la un moment dat, varianta ca el să păstreze grupele de copii şi juniori, iar la CSM Focşani să se facă un Consiliu de Administraţie. Funcţiile de preşedinte al CA şi preşedinte al clubului să fie ocupate de altcineva. O restructurare a clubului cred că ar aduce şi alţi oameni din zona privată lângă fotbal.

CJ Vrancea vrea să susţină fotbalul, dar numai după stabilirea unor criterii de performanţă. Este ultima şedinţă la care particip dacă se mai susţine că am discutat pe ascuns pentru înlocuirea domnului Dumitru”

Dragoş Horhocea: “Cerem performanţă dar nu avem nici bani pentru supravieţuire. În cadrul şedinţei comisiei de sport îl vom chema pe Dan Dumitru şi vom găsi soluţii”

Dumitru, Enache, Padineanu, Bâcu şi Gongu

Revenim cu detalii şi cu imagini VIDEO în câteva minute!

Horhocea, Trofin, Bacinschi, Vrabie şi Oloeriu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.