VIDEO EXCLUSIV: Oprişan, “trimis” la puşcărie şi huiduit de Ziua Unirii, la Focşani

Oprisan dusmanul

FOTO SUS: Oprişan s-a dat în spectacol şi s-a înclinat în faţa actorilor… 😉 fără să ştie că sub tălpile sale era parcă scrisă “eticheta”: “duşmanul” 😉 Al cui oare? “Al vrâncenilor”… ar răspunde cei care l-au huiduit azi…

Lui Marian Oprişan i s-a strigat astăzi “la puşcărie”, fiind huiduit şi contestat de mai multe persoane în timpul discursului pe care l-a avut la Focşani, cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române. Relativ relaxat faţă de momentul în care a ieşit pe uşa sălii de judecată de la Judecătoria Cluj, Oprişan a vorbit astăzi mai puţin decât de obicei.

La un moment dat, mai multe persoane l-au huiduit, iar una din ele s-a apropiat de gardul care delimita publicul de oficialităţi şi a strigat: “La puşcărie cu el! La puşcărie”.

În imaginile VIDEO de mai jos (min. 0.21 – 0.24: “Huo, ne-ai furat, bă!”; min. 0.49 – 0.58: “La puşcărie, bă! La puşcărie cu el!“, min. 1.21 – 1.27: “Huo…“) se poate auzi cum Oprişan este huiduit, dar şi momentul în care o persoană “îl trimite” la puşcărie pe vicepreşedintele PSD, cel care aşteaptă decizia instanţei de la Cluj în procesul de corupţie început acum 9 ani.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a lipsit de la eveniment, aşa cum Vrancea Media a anunţat de ieri, Oprişan susţinând că lipsa liderului PSD se datorează faptului că Ponta a mers la o întânire cu Iurie Leancă, premierul Republicii Moldova.

FOTO: Ana Maria Bentea. VIDEO: Cristi Irimia.

Oprisan discurs

2 Responses to VIDEO EXCLUSIV: Oprişan, “trimis” la puşcărie şi huiduit de Ziua Unirii, la Focşani

 1. danb 24/01/2015 at 20:36

  Este cel mai “sarac” an in personalitati de 24 Ianuarie, practic n-a venit nicio personalitate, au fost doar lingaii de serviciu.
  Este un semn foarte clar ca timpul lui Oprisan s-a terminat si nici macar nu mai este frecventabil, nimeni nu mai vrea sa-i fie asociata imaginea cu acest personaj.

  Răspunde
 2. Neam Skarbit Depesede 26/01/2015 at 22:37

  La puscărie !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.