VIDEO EXCLUSIV: LIDL Focşani se inaugurează după ce firma a "măcelărit" copacii de la fosta Autogară! Reprezentanţii companiei susţin, culmea, că sunt prietenoşi cu mediul! :))

LIDL Focşani se va inaugura luni 10 octombrie, însă reprezentanţii companiei au fost puşi astăti în dificultate de către reporterii Vrancea Media, care au cerut explicaţii în legătură cu faptul că LIDL a decis să taie toţi copacii care erau în jurul fostei Autogări şi care asigurau zonei o cantitate impresionantă de oxigen. Bogdan Macovei, cel care a luat cuvântul astăzi la inaugurare, a încercat să se eschiveze atunci când a fost întrebat de ce LIDL a tăiat arborii vechi de zeci de ani.

Oficialilor LIDL, cu Macovei în prim plan şi Alexandra Filote în plan secund, le-a pierit zâmbetul când au fost întrebaţi de arborii tăiaţi

Ion Roman, Eduard Corhana, Ion Martis, Ion Oprea si Bogdan Matisan s-au numărat printre cei prezenţi

“Am discutat şi cu cei de la Protecţia Mediului şi cu Primăria şi cu domnul primar. Am avut toate avizele necesare”, a spus Macovei, fără a răspunde la întrebare, de fapt: “De ce aţi tăiat copacii dacă spuneţi că sunteţi o companie prietenoasă cu mediul înconjurător”. Silvia Vrânceanu, de la Ziarul de Vrancea, a avut şi ea o intervenţie în acest sens, întrebându-i pe cei de la LIDL de amenda pe care au primit-o de la Garda de Mediu. Macovei a admis că amenda a fost primită şi plătită, ceea ce înseamnă că LIDL a admis că a încălcat prevederi legate de mediu. Ulterior, LIDL putea da Garda de Mediu în judecată, dacă se considera nedreptăţită, însă n-a făcut acest lucru.

3 Responses to VIDEO EXCLUSIV: LIDL Focşani se inaugurează după ce firma a "măcelărit" copacii de la fosta Autogară! Reprezentanţii companiei susţin, culmea, că sunt prietenoşi cu mediul! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.