VIDEO EXCLUSIV: Jurnalist agresat şi ameninţat de fiul afaceristului Ion Tuvene, din Năruja, un apropiat al PSD-ului

Ieri, la Năruja, unul dintre jurnaliştii Vrancea Media a fost agresat verbal şi ameninţat de către Cătălin Tuvene, fiul afaceristului Ion Tuvene, un apropiat al PSD-ului după cum susţin surse din comună.

Cătălin Tuvene este pădurar la Obştea Poiana, în locul tatălui său, Ion Tuvene, care a ieşit la pensie şi i-a lăsat “moştenire” postul fiului său. Culmea este că tatăl micului agresor a răspuns la un moment dat de echipa de fotbal a Nărujei şi avea o atitudine echilibrată faţă de jurnalişti. Lucru pe care Cătălin Tuvene se pare că nu l-a moştenit.

camion răsturnat

Odrasla lui Tuvene senior s-a arătat foarte deranjat că reporterul Vrancea Media filma pe drumul public accidentul în urma căruia un camion (VL 06 PPR) s-a răsturnat într-o vale, fiind la un pas să ajungă peste una din casele construite în acea zonă. Mai mult, şi alţi prieteni de-ai lui Tuvene au început să-l ameninţe pe jurnalistul care… a îndrăznit să nu asculte ordinele lui Tuvene junior.

FOTO: Cătălin Tuvene, un tânăr pădurar tupeist…

Catalin Tuvene Naruja accident

Agresarea verbală a reporterului, urmată de ameninţări mai mult sau mai puţin voalate, ar putea avea legătură cu faptul că Tuvene încerca să ascundă ceva legat de accidentul cu pricina. Conform unor martori oculari, direcţia camionului s-ar fi blocat, iar şoferul ar fi pierdut controlul volanului, ajungând în râpă.

FOTO: Facebook.

catalin Tuvene masina

Surse din Năruja ne-au precizat că familia Tuvene este apropiată de PSD şi are un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte afacerile cu lemne din zonă. Poate că şi acesta este un motiv pentru care jurnalistul Vrancea Media a fost ameninţat. Ziaristul se afla cu un grup de colaboratori, unul dintre aceştia fiind şi el ameninţat de Tuvene.

La un moment dat, doi colaboratori de-ai jurnalistului au fost nevoiţi să se retragă într-un şanţ de pe marginea drumului, pentru că un camion adus să remorcheze camionul din râpă înainta spre ei, şoferul încercând, astfel, să intimideze “intruşii”.

Imagini VIDEO filmate la faţa locului:

 

3 Responses to VIDEO EXCLUSIV: Jurnalist agresat şi ameninţat de fiul afaceristului Ion Tuvene, din Năruja, un apropiat al PSD-ului

  1. un fiu deranjat 26/05/2015 at 19:56

    In atentia domnului “editor online”, pentru ca nu stiu cine a scris articolul, v-as sugera sa va lasati de meseria asta de scriitor, redactor sau ce credeti d-voastra ca sunteti. Vanatori de subiecte senzationale avem suficienti, senzationale din punctul lor de vedere. Va axati doar pe ce va convine si pe ceea ce vi se pare voua, ma scuzati d-voastra, interesant, dupa d-voastra, atentie nu am mai folosit voua, asta ar fi un titlu de prima pagina: ” Jurnalist agresat de fiul unui psd-ist”, wow, serios? Pe mine unul ma lasa rece, ceea ce ar fi trebuit sa scrieti in reportaj sau ideea reportajului sau al articolului ar fi trebuit sa fie despre acel accident, daca au fost victime, nu ma intereseaza de acel camaraman – reporter care a fost agresat desi eu nu am observat asta din filmuletul de 2 bani. Ar fi trebuit sa va interesati daca a fost cineva transportat la spital, si apropo, acel camion nu a cazut intr-o rapa domnule …. ca nu stiu cum va cheama ca sa va spun pe nume, ci in curtea unui localnic, ba mai mult la jumatate de metru de acea persoana care daca nu ar fi avut inspiratie de moment sa faca un pas in spate ar fi fost strivit de acele tuburi de beton iar acum ar fi fost inmormantat. Asta ar fi trebuit sa contina articolul vostru, si acum nu mai modific cu d-voastra ca nu meritati. O zi buna va doresc si o cariera scurta in articole de doi bani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.