VIDEO: Dovada că “atentatul” din 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, a fost regizat şi că intenţiile privind implantarea cipurilor în mâinile oamenilor sunt prezise în Biblie!

Vrancea Media vă prezintă dezvăluirile făcute de regizorul Aaron Russo, în anul 2006, când a explicat într-un interviu faptul că Guvernul SUA şi bancherii americani au inventat “atentatul” de la World Trade Center, pentru a justifica apoi alte intervenţii militare, ca plan în vederea creării unui guvern unic mondial.

De altfel, din 2001 până acum nu a mai fost nici un atentat similar, precum cel de la WTC. Şi asta pentru că atunci atentatorii au fost lăsaţi să intre cu avioanele în turnurile gemene! Russo spune: “Credeţi că SUA sau alte state au sisteme atât de eficiente încât să evite de atâţia ani (n. r. – din 2001 până în 2006, data interviului) alte atentate? Să fim serioşi!”

Cei care conduc lumea prin intermediul sistemului bancar (cele mai mari bănci private din lume) vor ca la un moment dat toată lumea să aibă un cip în corp (sub pielea de la mână sau pe frunte) pentru a putea controla foarte uşor populaţia, de la plata taxelor şi impozitelor, la orice cumpărătură sau vânzare, până la monitorizarea 24 de ore din 24 a activităţii oamenilor. Practic, Diavolul vrea să preia controlul oamenilor, aşa cum este prezis în Biblie – Apocalipsa lui Ioan (13; 16, 17) unde se scrie foarte clar:

16. “Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte”

17. “şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numprul numelui ei.”

Oamenii Diavolului au nevoie de argumente pentru a trece la implantarea cipurilor în corpul oamenilor. Argumentele vor fi cele legate de securitatea personală, de protecţia faţă de criminali etc.

Iată cum există deja persoane care au cipuri implantate în mâna dreaptă (de la min. 2.30 pe VIDEO)

Bolnav de cancer, Russo ştia că va muri (ceea ce s-a şi întâmplat în 2007) astfel că nu avea nici un motiv să mintă. Iată dezvăluirile sale:

3 Responses to VIDEO: Dovada că “atentatul” din 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, a fost regizat şi că intenţiile privind implantarea cipurilor în mâinile oamenilor sunt prezise în Biblie!

 1. Stefan F 13/03/2012 at 13:11

  Prost articol, subiect si mai prost. Oricine care are pic de logica isi da seama ca asa ceva este doar pentru papagali

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 13/03/2012 at 13:15

   @ Stefan F: O fi cum spui, dar scrie un argument acolo… Altfel, afirmaţia ta nu este acoperită şi nu vei convinge pe nimeni că ai dreptate.

   Răspunde
 2. danb 13/03/2012 at 13:37

  Teoretic culegerea de informatii prin implementarea unui CIP ar fi un lucru extrem de interesant pentru o multime de cercuri, de la economice, sociale pana la politice , s.a.m.d. Dar rezistenta este inca foarte mare, noi nu cred ca mai apucam asa ceva. Cat despre 11 Septembrie, s-au potrivit intr-adevar foarte multe si America a profitat serios de pe urma evenimentului. Cum ar spune un detectiv ” cauta urma banului”. Si de profitat, in mod sigur nu au profitat cei din Al Qaida.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE