VIDEO: Deputatul PDL Florin Secară i-a atacat pe Marian Oprişan şi pe… Costică Neaţă, în prima sa conferinţă de presă de la Focşani, în calitate de parlamentar

UPDATE: Florin Secară a criticat modul în care Oprişan conduce judeţul, dar şi faptul că al său coleg de partid, Costică Neaţă, i-a sugerat fără a-i da numele, să revină din vacanţă mai repede. “Am fost foarte activ în ultimele săptămâni. Am fost în Vrancea, în multe comune, am discutat cu mulţi oameni, nu pot spune că am fost în vacanţă”, a replicat Secară. 

Dacă inginerul Costică Neaţă se comportă astfel faţă de mine şi spune să vin din concediu, iar de Marian Oprişan nu a spus nimic, înseamnă că pe mine nu mă respectă şi pe Oprişan îl respectă. Îl invit atunci să treacă în barca lui Marian Oprişan“, a adăugat Secară. (vezi VIDEO 1).

Florin Secara conferinta PDL Focsani

Imagini VIDEO de la conferinţa de presă organizată de deputatul Florin Secară:

Deputatul PDL de Vrancea a anunţat că va susţine astăzi prima sa conferinţă de presă la Focşani, după alegerea sa ca parlamentar de Vrancea. Florin Secară va face referiri la situaţia din PDL, însă nu va ocoli nici subiectul Mişcarea Populară, conform informaţiilor noastre. Ieri, omul de afaceri Costică Porumboiu anunţa că a fost mandatat de Teodor Baconschi să organizeze filiala vrânceană a Mişcării Populare, în condiţiile în care, la un moment dat, s-a vorbit în unele medii politice despre trecerea lui Secară la MP.

Iată ce spunea Florin Secară despre colaborarea primarilor PDL cu PNL Vrancea, în urmă cu o lună şi jumătate, într-o scurtă discuţie cu reporterul Cristi Irimia, în Parlamentul României:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE