VIDEO: Delmar 2017 vine cu recitaluri extraordinare Gabriel Cotabiță și Paula Seling. Mesajul lui Cotabiță pentru publicul focșănean!

Cea de-a 42 editie a Festivalului National de Muzica Usoara Românească ”FLORENTIN DELMAR” va avea loc in perioada 9-10 noiembrie la Sala Mare a Ateneului Popular.

UPDATE: ”Mă bucur să revin pe scena Festivalului de Muzică Ușoară Românească ”Florentin Delmar”, un festival foarte drag mie, de unde am numai amintiri plăcute. Sper să reîntalnesc acelasi public entuziast si atasat muzicii usoare românești. Cu drag, Gabriel Cotabiță”.

Pe langa Concursul de interpretare dotat cu premii totale de 20.500 lei, vor avea loc si recitaluri ale unor vedete pop. Principalele recitaluri vor fi sustinute de GABRIEL COTABITA si PAULA SELING.

Vor mai sustine microrecitaluri Teodor MANCIULEA (castigator Trofeu 2016) si Anisoara Mardare (castigator Trofeu 2005)
Juriul va fi prezidat de compozitorul HORIA MOCULESCU, care, din acest an este si Cetatean de onoare a Municipiului Focsani.

Editura Muzicala va lansa la Focsani, in premiera absoluta, CD-ul aniversar HORIA MOCULESCU. De luni 23 octombrie pot fi procurate bilete la pretul de 50 lei pe seara, sau abonament pentru ambele seri la 70 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE