VIDEO: Dedicaţie de Ziua Naţională a României: “Mai bine într-o închisoare din Budapesta, decât în România nedreaptă”

Viorel Ciubuc si Cristi Irimia

Inginerul Viorel Ciubuc a ales o formă inedită de protest faţă de deciziile justiţiei şi administraţiei din România, cu privire la dosarele sale prin care şi-a cerut şi îşi cere drepturile cuvenite în calitate de român urmărit şi terorizat de fosta securitate comunistă. Ciubuc a luat de la CNSAS 603 pagini din Dosarul de Urmărire Informativă făcut pe numele său, aflând astfel cât de groaznică era “caracatiţa” securităţii lui Ceauşescu.

Pentru că după 1989 instanţele din România nu i-au dat dreptate în dosarele deschise împotriva statului român, Viorel Ciubuc a ales să facă un gest extrem: “Voi cere să fiu primit într-o închisoare din Ungaria şi dacă mi se va aproba cererea voi rămâne acolo până când statul român îmi va face dreptate. Mai bine într-o puşcărie din Ungaria, decât într-o Românie nedreaptă“, a spus Ciubuc.

Inginerul focşănean a ajuns, astfel, la Budapesta, însoţit de o echipă de jurnalişti de la Vrancea Media, pentru a protesta astfel faţă de Statul român. Ciubuc a fost primit de ofiţerul responsabil al celei mai mari închisori din Europa Centrală, cu care a discutat cazul său, după care a trimis cererea oficială prin email, pentru a primi răspuns la solicitarea sa.

La încheierea protestului de la Budapesta, inginerul Viorel Ciubuc a precizat că va continua cât mai curând posibil să atragă atenţia asupra modului în care justiţia din România rezolvă cazurile foştilor persecutaţi de către securitatea comunistă. “Deocamdată, eu, Viorel Ciubuc, legic şi moral am învins justitia romana la varf  – Curtea Constitutionala (CC), Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) – care au facut numai disfunctii juridice, prin abuzuri şi contraziceri insultatoare la adresa poporului roman. S-au dat decizii care au incalcat flagrant Constitutia si legile Romaniei, prin incredibile contraziceri de la o decizie la alta, de la o zi la alta. Nici nu este de mirare.

Cele 20 – 30 de persoane care au facut aceste injustitii (si daca au inceput facultatea inainte de 1990) sunt in majoritatea fosti colaboratori ai politiei securisto-comuniste, care primeau Livret Militar de Ofiteri de Securitate in Rezerva). Adică un fel de criminali activi în rezerva. Cine iti facea dosarul… procurorul, cine iti dadea osanda?… Judecatorul. Si iata asa amandoi pazeau cu sfiintenie cuceririle clasei muncitoare.

Eu, Viorel Ciubuc, am invins miile de magistrati (judecatori si procurori) a caror personalitate juridica a fost stirbita, eliminata de tocmai aceia (CC, ICCJ, CSM) care trebuiau sa apere Constitutia si legile Romaniei. Ce personalitate juridica mai are “EU DECID”-ul de la tribunale sau curtile de apel? Nici una. Decat: noi judecam dupa cum vine ordinul si dupa interesele personale. Rusine celor care emit si aproba legile Romaniei, daca tot ei musamalizeaza abuzurile justitiei. De ce ati mai dat Legea 221/2009, legea recunostintei? De ce ati mai incercat de 2 ori sa dati Legea lustratiei? Pentru a aduna sufragiile votantilor. Pentru ca apoi sa-i pacaliti, dupa cum ati facut in nenumarate randuri“, a încheiat Viorel Ciubuc.

Mesaj pentru procurorii care i-au trimis Poliţia la uşă:

.

One Response to VIDEO: Dedicaţie de Ziua Naţională a României: “Mai bine într-o închisoare din Budapesta, decât în România nedreaptă”

  1. Virginia 03/12/2013 at 08:23

    Te felicit inginere Ciubuc pentru perseverenta ta de a te lupta cu noii comunisti dupa ce te-ai razboit cu vechii comunisti.Felicitari.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.