VIDEO: CUP SA Focşani a anunţat astăzi bilanţul contractului de lucrări “Reabilitarea şi extinderea fronturilor de captare în aglomerările Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu şi Adjud”

Vasilescu CUP si Birladeanu

CUP SA Focşani a organizat astăzi o conferinţă de presă la sediul CJ Vrancea, în cadrul căreia a prezentat aspecte privind finalizarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a fronturilor de captare, aducţiuni, staţii de clorare, rezervoare şi staţii de pompare în aglomerările Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu şi Adjud.

Comunicatul de presă oficial al evenimentului:

Conferinţă de presă privind bilantul contractului de lucrări „Reabilitarea şi extinderea fronturilor de captare, aducţiuni, staţii de clorare, rezervoare şi staţii de pompare în aglomerările Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu şi Adjud”

În data de 25 martie 2015, începând cu ora 10:00, Compania de Utilităţi Publice S.A. Focşani organizează, la sediul Consiliului Judeţean Vrancea, o conferinţă de presă pentru informarea publicului cu privire la finalizarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a fronturilor de captare, aducţiuni, staţii de clorare, rezervoare şi staţii de pompare în aglomerările Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu şi Adjud.

Valoarea contractului a fost de 31.694.638,11 lei fără TVA din care: sistemul de alimentare cu apă Odobeşti 10,874,456.24 lei, sistemul de alimentare cu apă Mărăşeşti 5,248,321.22 lei, sistemul de alimentare cu apă Panciu 6,830,677.07 lei, sistemul de alimentare cu apă Adjud 6,281,192.43 lei şi Activităţi ne-constructive 2,459,991.15 lei.

Contractul este parte a proiectului „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judeţul Vrancea”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu 2007-2013.

Componentele contractului au fost realizarea proiectelor hidraulice generale şi pentru lucrări de construcţii, întocmirea Proiectelor Tehnice şi a Detaliilor de Execuţie, inclusiv obţinerea tuturor avizelor şi autorizaţiilor necesare pentru toate fazele de derulare ale contractului precum şi execuţia tuturor lucrărilor şi punerea în funcţiune a instalaţiilor şi echipamentelor.

Obiectivul general al contractului s-a încadrat în obiectivul global al POS Mediu: îmbunătăţirea calităţii mediului şi a standardelor de viaţă în România.

Datorită acestor investiţii calitatea apei a fost îmbunătăţită fiind captată de la adâncimi mai mari, volumul a crescut, fiind asigurate rezerve suficiente pe timp de secetă, iar siguranţa consumului de apă a devenit o certitudine graţie staţiilor de clorare, laboratoarelor de analiză şi sistemelor de monitorizare aliniate la cele mai înalte standarde.

Date de contact: Dorin Cenușă – Șef UIP – Investiții
Unitatea de Implementare a Proiectului S.C. CUP S.A. Focşani
Tel: 0237/22.64.00 Fax: 0237/22.64.02
E-mail: dorin.cenusa@cupfocsani.ro / piu@bbs.ro
“Proiect de executie cofinantat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Sectorial Mediu 2007-2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.