VIDEO: Cum s-au certat Matişan cu Trăşculescu pe marginea mash-urilor din intersecţia de la Kaufland. “Vrancea e feuda PSD” vs. “Domnu’ parlamentar de pe mash nu a adus decât 90 de lei în Focşani”

Matişan şi Trăşculescu s-au certat, Gheorghe i-a ascultat

Viceprimarul Bogdan Matişan şi preşedintele PDL Vrancea, Alin Trăşculescu, s-au certat astăzi în intersecţia de la Kaufland, în legătură cu dispoziţia primarului Bacinschi de a da jos mash-urile şefului PDL pe motiv că nu ar fi legale, conform unei decizii a Biroului Electoral Municipal Focşani. Trăşculescu l-a acuzat pe Matişan că vrea să facă un abuz, iar Matişan că nu face decât să execute dispoziţia primarului.

Trăşculescu: “Aţi făcut din judeţul ăsta feuda PSD-ului”. 

Matişan: “Domnu’ parlamentar a adus în Focşani 90 de lei în 4 ani de mandat”

2 Responses to VIDEO: Cum s-au certat Matişan cu Trăşculescu pe marginea mash-urilor din intersecţia de la Kaufland. “Vrancea e feuda PSD” vs. “Domnu’ parlamentar de pe mash nu a adus decât 90 de lei în Focşani”

  1. eu 27/05/2012 at 17:34

    mi-e s….. de matisan

    Răspunde
  2. eu 27/05/2012 at 17:45

    “Stiti dumneavoastra ce vremuri traim noi? Noi suntem cei de pe urma! Ar trebui numai sa plangem in toata ziua, dar nu simtim! Traim in nesimtire, ca asa au trait cei dinainte de potop… “

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE