VIDEO: ”Cum l-am dat de gol pe Oprișan în studio la Marius Tucă și cum au încercat să mă arunce de pe un chioșc oamenii care făceau jocurile PSD-ului”

Cristi-Irimia-la-Marius-Tuca-ShowPe 22 aprilie 2002, fix în urmă cu 14 ani, îl demascam pe Oprișan în studioul Antenei 1, cu privire la planurile lui de subordonare a presei incomode din Vrancea. Ulterior, el a dat în judecată Ziarul de Vrancea, ziar la care lucram atunci, contestând acuzațiile aduse.

În urma procesului de la Tribunalul Vâlcea, instanța a respins acțiunea lui Oprișan, declarațiile mele, ale colegilor mei, imaginile video și alte probe de la dosar fiind elocvente în privința celor susținute: Oprișan pusese la cale un plan diabolic de subordonare a presei incomode.

După 14 ani, pentru cei care nu cunosc acele evenimente, public o selecție din cadrul emisiunii moderate de Marius Tucă. Doar cunoscând istoria putem face anumite conexiuni și ne putem da seama de caracterul anumitor oameni. Vizionare plăcută! (Cristi IRIMIA) 

PS: Puteți urmări în materialul video de mai jos și cum Primăria Focșani, condusă de primarul Decebal Bacinschi, ridica tonetele prin care ziarele erau difuzate în oraș.

One Response to VIDEO: ”Cum l-am dat de gol pe Oprișan în studio la Marius Tucă și cum au încercat să mă arunce de pe un chioșc oamenii care făceau jocurile PSD-ului”

  1. Ieri Azi Maine 23/04/2016 at 09:29

    De ce Silvia Vranceanu si Corneliu Condurache nu dau acest clip pe varianta online a Ziarului de Vrancea? Ca doar atunci lucrai pentru ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.