VIDEO: Costică Porumboiu, atac la Bacinschi şi la Sorin Hornea. Daniel Pancu: “Ştiaţi că lucrările din Focşani au o garanţie de doar 12 luni?”

Daniel Pancu Costica Porumboiu si Emilian Serban

Astăzi, la sediul Partidului Mişcarea Populară Vrancea, a avut loc o conferinţă de presă în care Costică Porumboiu, preşedintele PMP Vrancea, Emilian Şerban (vicepreşedinte PMP Vrancea) şi Daniel Pancu (preşedinte PMP Focşani) şi-au prezentat punctele de vedere referioare la lucrările de reparaţii din Focşani, drama familiei Cîrcei, dar şi la alte aspecte ce ţin de comunitatea focşăneană.

Porumboiu şi Şerban s-au axat pe tragedia din cartierul Sud, în urma căreia focşăneanul Emil Cîrcei a murit după ce a căzut într-o groapă de lângă Grădiniţa nr. 13, în timp ce Pancu s-a referit la starea drumurilor din oraş, la valoarea investiţiilor şi la faptul că “Focşaniul are nevoie de alte lucruri, nu de staţii de autobuz cu ecrane LCD şi jeturi de vapori răcoroşi“.

Lucrările sunt în mare întârziere. Termenul de garanţie este de doar 12 luni. Incredibil!! O jucărie are termen de garanţie 2 ani, iar lucrările de modernizare a străzilor şi trotuarelor au termen de garanţie de doar un an. În ce oraş trăim?“, s-a întrebat retoric Daniel Pancu. Întrebat despre o colaborare cu Sorin Hornea, preşedinte interimar la Forţa Civică Vrancea, Porumboiu a exclus această variantă. Iată un grupaj VIDEO cu luările de poziţie ale liderilor PMP:

Costică Porumboiu despre Sorin Hornea:

Daniel Pancu, despre staţiile SF de autobuz, cu LCD-uri şi jeturi cu vapori reci:

Doar 12 luni garanţie pentru lucrările din Focşani!

Blocurile “colorate” din Focşani strică imaginea urbei:

Costică Porumboiu despre moartea lui Emil Cîrcei, căzut în groapa din Sud:

Emilian Şerban a anunţat deschiderea unui cont în care se pot dona bani pentru familia Cîrcei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.