VIDEO: Consilierii județeni liberali solicită adoptarea unui proiect prin care mașina de serviciu a lui Oprișan să nu mai poată consuma carburant NELIMITAT.

Catalin Toma si Cristi IrimiaPreședintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a organizat recent o conferință de presă alături de consilierul județean Cristi Irimia, cei doi vorbind despre mai multe subiecte legate de activitățile liberalilor din ultima perioadă.

Cătălin Toma s-a referit la faptul că există probleme în ceea ce privește preluarea și depozitarea gunoaielor din localitățile vrâncene, în condițiile în care groapa de gunoi de la Tecuci se va închide începând de la 1 august. Astfel, autoritățile județene trebuie să găsească urgent soluții pentru ca Vrancea să fie, într-adevăr, curată, așa cum este și numele celebrului program contestat de mai mulți primari.

Consilierul județean Cristi Irimia a anunțat că alături de colegii săi liberali din CJ a redactat două proiecte de hotărâre, unul privind limitarea consumului de combustibil pentru mașinile din parcul auto al CJ, iar celălalt referitor la transparența decizională, respectiv transparența publică a CJ.

În acest moment, mașina președintelui CJ poate consuma carburant nelimitat, iar celelalte mașini din parcul auto maxim 350 litri lunar. Noi propunem alte valori, mai mici decât cele actuale. Ca să nu spun că de multe ori mașinile CJ stau ore în șir cu motorul pornit. Se poate face o economie la buget de aproximativ 400.000 de lei în 4 ani de mandat dacă proiectul va fi votat și de către consilierii PSD. Să rămânem cu sintagma consum nelimitat pentru mașina de serviciu a președintelui CJ Vrancea mi se pare o chestiune de neacceptat. Dacă PSD va vota acest proiect, atunci va da dovadă de atitudine corectă față de banul public”, a precizat Cristi Irimia.

În chestiunea transparenței publice, CJ Vrancea a fost acuzat de nenumărate ori că are o activitate care lasă de dorit. De aceea liberalii vor să fie adoptat un proiect care să ducă la creșterea transparenței publice și a celei decizionale.

Cristi Irimia a mai făcut referire la faptul că a avut o serie de vizite în teritoriu, discuții cu primarii și că va prezenta periodic situația activității sale în calitate de consilier județean.

Cu privire la consilierul local Ionuț Filimon, Cătălin Toma a precizat că pe 3 august Comitetul Director al PNL Vrancea va lua o decizie definitivă în sensul propunerii de excludere din partid. ”Este inadmisibilă atitudinea pe care a avut-o Ionuț Filimon. Lipsa de sinceritate când și-a depus actele pentru a figura pe lista CL plus atacurile la adresa mea și a unor colegi sunt chestiuni peste care nu se poate trece”, a afirmat Cătălin Toma.

Clic AICI pentru a vedea desfășurarea conferinței de presă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE