VIDEO: Ce șanse au mutările din PNL Vrancea, pentru a pune în dificultate PSD-ul la alegerile locale din acest an?

Cătălin Toma si Ion Stefan Întrebarea din titlu devine din ce în ce mai actuală în condițiile în care, în ultima perioadă, taberele din PNL (aripa PNL, respectiv aripa PDL) au purtat un război de gherilă cu comunicate de presă și conferințe organizate în mod separat.

Lucrurile s-au mai clarificat după ”arbitrajul” de la București, acolo unde, în şedinţa Biroului Permanent Național s-a validat desemnarea lui Cătălin Toma drept președinte unic al PNL, în vreme ce

Cristian Bălosu

ex-copreședintele Cristian Bălosu (foto stânga) a devenit președintele PNL Focșani. Prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea a fost desemnat Mihai Copaci, director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vrancea.

Totodată, într-o conferință de presă, PNL Vrancea și-a prezentat și candidatul la funcția de primar al Focșanilor: Ion Ştefan, om de afaceri care deține firma Balcanic Prod. Nominalizarea lui Ștefan l-a nemulțumit pe Tudorel Trofin, cel care își anunțase intenția de a se bate pentru fotoliul de primar al urbei de pe Milcov. Trofin a anunțat că demisionează din toate funcțiile deținute în PNL și că se gândește la viitorul său politic.

La funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea va aspira Cătălin Toma, liderul PNL, cel care va avea nevoie de votul consilierilor care vor fi aleși la locale, dacă legea nu va fi modificată.

Vrancea Media vă prezintă aspecte de la conferința de presă susținută de Cătălin Toma și Ion Ștefan.

One Response to VIDEO: Ce șanse au mutările din PNL Vrancea, pentru a pune în dificultate PSD-ul la alegerile locale din acest an?

  1. danb 01/02/2016 at 03:45

    nicio sansa. Singura sansa o are Stefan sa mai piarda niste gramezi de bani ca si eu de exemplu imi faceam sacosele la el dar fiind acuma si el politician ma mai gandesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.