VIDEO. Cătălin Toma, mesaj către administrația locală și județeană: ”Firmele mici și mijlocii trebuie susținute”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a afirmat că administrația locală și județeană trebuie să ajute IMM-urile și să ia decizii astfel încât să fie găsite resurse pentru ceea ce înseamnă sănătatea vrânceană.

Declarații Cătălin Toma:

Le solicit tuturor consilierilor județeni, indiferent de partid, să găsească soluții benefice pentru tot ceea ce înseamnă găsirea de resurse care să fie utilizate pentru sănătatea vrâncenilor și pentru condiții mai bune atunci când vine vorba de relația dintre pacienți și unitățile spitalicești

Ne gândim mereu la gradul de colectare al taxelor și impozitelor. Cred că trebuie să ne gândim și la modul în care putem sprijini întreprinderile mici și mijlocii. Solicit administrației publice locale din Focșani și celei județene să prezinte un plan de măsuri prin care firmele mici și mijlocii să simtă că autoritățile sunt alături de ele”.

PSD-iștii lui Dragnea vor jongla așa cum vor dori cu bugetul, pentru că și-au pregătit pârghiile prin care să împartă fonduri cui vor, cum vor și când vor. De fapt, ei se pregătesc să racoleze primarii PNL și vor apela la diverse metode cu care ne-au obișnuit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE