VIDEO: „Cartea, instrument de formare a personalităţii copilului”, o conferință marca APOR Vrancea, cu o invitată dragă copiilor și părinților: Passionaria Stoicescu

Passionaria StoicescuAsociația Părinți pentru Ora de Religie Vrancea (APOR) a organizat o nouă conferinţă, pe o temă tare dragă copiilor.

Cartea, instrument de formare a personalităţii copilului„ a reprezentat o minunată demonstrație de sensibilitate, pasiune și pedagogie școlară, oferită de scriitoarea Passionaria Stoicescu, la Sala Balada din Focșani.

Passionaria Stoicescu este poetă, prozatoare, scriitoare de literatură pentru copii, traducătoare şi membră a Uniunii Scriitorilor din România (1976), Secţia Poezie. De-a lungul timpului a fost învăţător, profesor de limba română, instructor metodist, corector, apoi redactor la Editura Litera, lector de carte la Editura Ion Creangă, la Centrala Editorială şi la Editura Minerva (BPT), ziarist şi expert guvernamental în Guvernul României, Departamentul Informaţii.

Apreciată scriitoare de literatură pentru copii, le-a dedicat acestora 40 dintre operele sale. De-a lungul timpului a primit numeroase premii: Premiul Uniunii Scriitorilor din România (1996), pentru literatura pentru copii, Trofeul Micului Cititor(1985, Bucuresti, 1996, Deva, 2003,Bucuresti, 2013, Deva), Premiul Asociaţiei UNESCO „Iulia Hasdeu” (2002), Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti (2008).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.